TEKNOS

EKORA 2 SISÄKATTOMAALI 18L PM1 VALKOINEN SÄVYTETTÄVISSÄ

Tuotenumero: 500962443

EAN: 6414620090558

Ekora 2 on täyshimmeä, liuotteeton maali, joka sopii sisäkattojen maalaukseen kuivissa sisätiloissa. Ekora-maalit peittävät hyvin, levittyvät helposti ja jättävät tasaisen, kauniin pinnan. Vesiohenteinen, hajuton Ekora 2 -dispersiomaali sopii...

heti saatavissa verkkokauppavarastosta
Tuote heti saatavilla kaupasta
 Katso saatavuus kaupoista Katso saatavuus kaupoista Katso saatavuus muista kaupoista

Katso saatavuus kaupoista

Syötä paikkakunta tai kaupan nimi hakeaksesi kauppoja

Ekora 2 on täyshimmeä, liuotteeton maali, joka sopii sisäkattojen maalaukseen kuivissa sisätiloissa. Ekora-maalit peittävät hyvin, levittyvät helposti ja jättävät tasaisen, kauniin pinnan.

Vesiohenteinen, hajuton Ekora 2 -dispersiomaali sopii puu-, betoni-, rappaus-, tasoite-, tiili- ja rakennuslevypinnoille. Ekora 2:lla maalattu pinta on pölykuiva noin puolen tunnin kuluttua ja päällemaalattavissa tunnin–kahden kuluttua maalaamisesta. Työvälineet pestään heti käytön jälkeen vedellä ja pesuaineella.

Ekora 12 kuuluu rakennusmateriaalien päästöluokitusten M1-ryhmään.

• väri: valkoinen, sävytettävissä vaaleisiin sävyihin
• täyshimmeä (kiiltoryhmä 6)
• riittoisuus: 6–8 m²/l
• kuiva-ainepitoisuus n. 39 tilavuusprosenttia
• tiheys 1,6 g/ml
• EU VOC raja-arvo (kat A/a): 30 g/l. Tuotteen VOC: maks. 30 g/l.

PINNAN ESIKÄSITTELY

Esikäsittelemällä maalattavat pinnat saat kestävän ja kauniin lopputuloksen, josta on iloa pitkäksi aikaa. Huolellinen esikäsittely myös pidentää maalipinnan huoltoväliä.

Puhdista uudet pinnat pölystä ja liasta. Aikaisemmin maalatut pinnat kannattaa pestä maalipesuaineella ja huuhtoa huolellisesti vedellä. Hio kovat tai kiiltävät pinnat himmeiksi ja poista hiontapöly. Silota pinnan epätasaisuudet kohteeseen sopivalla tasoitteella. Hio kuivunut tasoite ja poista hiontapöly.

Teräspinnat on syytä pohjamaalata tartuntapohjamaalilla. Myös lautapintojen oksankohdat kannattaa pohjamaalata.

MAALAAMINEN

Sekoita maali huolellisesti ennen käyttöä ja ohenna tarvittaessa vedellä. Levitä Ekora 2 telalla, ruiskulla tai siveltimellä 1–2 kertaan.

Käsittelyolosuhteet
Maalattavan pinnan tulee olla kuiva. Maalaustyön ja maalin kuivumisen aikana tulee ilman, maalattavan pinnan ja maalin lämpötilan olla yli +5 °C ja ilman suhteellisen kosteuden alle 80 %. Tuulettaminen maalaustyön ja maalin kuivumisen aikana nopeuttaa maalin kuivumista.

MAALIPINNAN HOITO

Maalipinta saavuttaa lopullisen kovuutensa ja kestävyytensä noin neljässä viikossa. Ennen tätä maalipintaa on käsiteltävä varoen. Puhdista maalipinta varovasti kuivalla siivousvälineellä: maali ei kestä kosteapyyhintää tai pesuaineita.

Muista myös: tasoite, pohjamaali, siveltimet, työvaatteet ja -käsineet, hengityssuojaimet, maalarinteipit, suojamuovit ja maalaustelineet.

Tekniset tiedot

Tiedot Arvo
Pakkauksen nettopaino 27,13 kg
Tuotteen pakkauksen mitat (syvyys,leveys,korkeus) 33.0 x 33.0 x 37.0 cm
Pakkauskoko (l) 18
Kiilto Täyshimmeä
Ohenne Vesi
Käyttö Sisälle