TEKNOS

EKORA 7 SISÄMAALI 18L PM1 VALKOINEN SÄVYTETTÄVISSÄ

Tuotenumero: 500962493

EAN: 6414620089965

Ekora 7 on himmeä sisämaali, joka sopii asuin- ja toimistotilojen seinä- ja kattopinnoille. Ekora-maalit peittävät hyvin, levittyvät helposti ja jättävät tasaisen pinnan. Liuotteeton ja hajuton, vesiohenteinen Ekora 7 -akrylaattidispersiomaali...

heti saatavissa verkkokauppavarastosta
Tuote heti saatavilla kaupasta
 Katso saatavuus kaupoista Katso saatavuus kaupoista Katso saatavuus muista kaupoista

Katso saatavuus kaupoista

Syötä paikkakunta tai kaupan nimi hakeaksesi kauppoja

Ekora 7 on himmeä sisämaali, joka sopii asuin- ja toimistotilojen seinä- ja kattopinnoille. Ekora-maalit peittävät hyvin, levittyvät helposti ja jättävät tasaisen pinnan.

Liuotteeton ja hajuton, vesiohenteinen Ekora 7 -akrylaattidispersiomaali soveltuu puu-, betoni-, rappaus-, tasoite-, tiili- ja rakennuslevypinnoille. Maalipinta kestää erittäin hyvin kulutusta ja puhdistamista. Ekora 7:llä maalattu pinta on pölykuiva noin puolen tunnin kuluttua ja päällemaalattavissa tunnin kuluttua maalaamisesta. Työvälineet pestään heti käytön jälkeen vedellä ja pesuaineella.

Ekora 7 kuuluu rakennusmateriaalien päästöluokitusten M1-ryhmään.

• väri: valkoinen, sävytettävissä vaaleisiin sävyihin
• himmeä (kiiltoryhmä 5)
• riittoisuus: aikaisemmin maalattu pinta 10–12 m²/l, tasoite ja puukuitulevy 7–10 m²/l, betoni- ja rappauspinta 4–7 m²/l
• kuiva-ainepitoisuus n. 40 tilavuusprosenttia
• tiheys 1,3 g/ml
• EU VOC raja-arvo (kat A/a): 30 g/l. Tuotteen VOC: maks. 30 g/l.

PINNAN ESIKÄSITTELY

Esikäsittelemällä ja pohjamaalaamalla maalattavat pinnat saat kestävän ja kauniin lopputuloksen, josta on iloa pitkäksi aikaa. Huolellinen esikäsittely myös pidentää maalipinnan huoltoväliä.

Puhdista uudet pinnat pölystä ja liasta. Aikaisemmin maalatut pinnat kannattaa pestä maalipesuaineella ja huuhtoa huolellisesti vedellä. Hio kovat tai kiiltävät pinnat himmeiksi ja poista hiontapöly. Silota pinnan epätasaisuudet kohteeseen sopivalla tasoitteella. Hio kuivunut tasoite ja poista hiontapöly.

Voit maalata betoni-, rappaus-, tasoite-, tiili-, lastulevy-, kipsilevy- ja kuitulevypinnat suoraan Ekora 7:llä tai tarvittaessa pohjamaalata ensin. Teräspinnat on syytä pohjamaalata tartuntapohjamaalilla. Myös lautapintojen oksankohdat kannattaa pohjamaalata ennen pintamaalausta.

MAALAAMINEN

Varaa riittävän suuri määrä maalia yhteen astiaan sävyerojen välttämiseksi. Sekoita maali huolellisesti ennen käyttöä ja ohenna tarvittaessa vedellä. Levitä Ekora 7 telalla, ruiskulla tai siveltimellä 1–2 kertaan.

Käsittelyolosuhteet
Maalattavan pinnan tulee olla kuiva. Maalaustyön ja maalin kuivumisen aikana tulee ilman, maalattavan pinnan ja maalin lämpötilan olla yli +5 °C ja ilman suhteellisen kosteuden alle 80 %. Tuulettaminen maalaustyön ja maalin kuivumisen aikana nopeuttaa maalin kuivumista.

MAALIPINNAN HOITO

Maalipinta saavuttaa lopullisen kovuutensa ja kestävyytensä noin neljässä viikossa. Ennen tätä maalipintaa on käsiteltävä varoen. Maalipinta voidaan puhdistaa kevyesti pyyhkimällä. Työvälineenä käytetään siivouspyyhettä, pehmeää sientä tms. Karkeaa harjausta tai voimakasta hankausta tulee välttää.

Muista myös: tasoite, pohjamaali, siveltimet, työvaatteet ja -käsineet, hengityssuojaimet, maalarinteipit, suojamuovit ja maalaustelineet.

Tekniset tiedot

Tiedot Arvo
Pakkauksen nettopaino 24,05 kg
Tuotteen pakkauksen mitat (syvyys,leveys,korkeus) 33.0 x 33.0 x 37.0 cm
Pakkauskoko (l) 18
Käyttö Sisälle
Kiilto Himmeä
Ohenne Vesi