TIKKURILA

EMPIRE KALUSTEMAALI 0,225L C SÄVYTETTÄVÄ

Tuotenumero: 500089613

EAN: 6408070019887

Tikkurilan Empire on helppokäyttöinen ja valumaton, perinteinen maali sisätilojen puisille irtokalusteille. Empire-kalustemaali tasoittuu hyvin ja muodostaa kauniin puolihimmeän pinnan. Koostumukseltaan hyytelömäisellä, liuotinohenteisella...

heti saatavissa verkkokauppavarastosta
Tuote heti saatavilla kaupasta
 Katso saatavuus kaupoista Katso saatavuus kaupoista Katso saatavuus muista kaupoista

Katso saatavuus kaupoista

Syötä paikkakunta tai kaupan nimi hakeaksesi kauppoja

Tikkurilan Empire on helppokäyttöinen ja valumaton, perinteinen maali sisätilojen puisille irtokalusteille. Empire-kalustemaali tasoittuu hyvin ja muodostaa kauniin puolihimmeän pinnan.

Koostumukseltaan hyytelömäisellä, liuotinohenteisella Empirellä voit maalata puu-, lastulevy-, puukuitulevy- ja kovalevypintoja. Erityisen hyvin se soveltuu sivellinlevitykseen. Maalipinta on pölykuiva noin kolmen tunnin kuluttua ja päällemaalattavissa noin vuorokauden kuluttua maalaamisesta. Empire-kalustemaalilla maalattu pinta kestää hyvin pesua.

• väri: sävytettävissä tummiin sävyihin
• puolihimmeä (kiiltoryhmä 4)
• riittoisuus: 10–12 m²/l
• kuiva-ainepitoisuus n. 50 tilavuusprosenttia
• tiheys n. 1,2 kg/l

PINNAN ESIKÄSITTELY

Esikäsittelemällä ja pohjamaalaamalla pinnat saat kestävän ja kauniin lopputuloksen, josta on iloa pitkäksi aikaa. Huolellinen esikäsittely myös pidentää maalipinnan huoltoväliä.

Maalaamaton pinta
Puhdista pinta liasta, rasvasta ja pölystä. Pohjamaalaa sopivalla pohjamaalilla.

Aikaisemmin maalattu pinta
Pese pinta maalinpesuaineella, huuhdo huolellisesti vedellä ja anna kuivua hyvin. Poista huonosti kiinni oleva maali kaapimella ja hio koko pinta. Poista hiontapöly. Kittaa kolot ja syvennykset sopivalla kitillä ja pohjamaalaa pinta tarvittaessa.

MAALAAMINEN

Empire-kalustemaalia ei yleensä tarvitse sekoittaa ennen käyttöä. Jos sekoittaminen on kuitenkin tarpeen esimerkiksi maalin ohentamisen vuoksi, anna hyytelömäisen koostumuksen palautua ennen sivelymaalausta. Ohenna maalia sivelykäyttöön tarvittaessa lakkabensiinillä ja ruiskukäyttöön ruiskuohenteella. Levitä maali yhteen tai kahteen kertaan. Työvälineet pestään lakkabensiinillä.

MAALIPINNAN HOITO

Puhdista Empire-kalustemaalilla maalatut pinnat neutraalilla astianpesuliuoksella ja pehmeällä harjalla, sienellä tai liinalla. Erittäin likaisten pintojen puhdistamiseen voi käyttää heikosti emäksistä pesuaineliuosta. Huuhtele pinnat huolellisesti puhdistuksen jälkeen. Empire-maali saavuttaa lopullisen kovuutensa ja kestävyytensä noin kuukauden kuluttua maalaamisesta – ennen sitä maalipintaa on syytä käsitellä varoen.

Käsittelyolosuhteet
Maalattavan pinnan tulee olla kuiva, lämpötilan yli +5 °C ja ilman suhteellisen kosteuden alle 80 %.

Muista myös: tasoite, pohjamaali, siveltimet, työvaatteet ja -käsineet, maalarinteipit ja suojamuovit.

Tekniset tiedot

Tiedot Arvo
Pakkauksen nettopaino 0,229 kg
Tuotteen pakkauksen mitat (syvyys,leveys,korkeus) 5.5 x 10.8 x 6.0 cm
Pakkauskoko (l) 0,225
Kiilto Puolihimmeä
Ohenne Liuotin
Käyttö Sisälle