Grillihuput ja ritilät

K-Raudan laajasta grillikaupasta saat grilliin sopivat grillihuput, parilat ja ritilät kätevästi kaikki saman katon alta.

Siirrä grillihuppu sivuun, avaa grillin kansi ja laita parila paikoilleen. Parila on monipuolinen väline ruoanlaittoon, halusitpa sitten valmistaa rapeaa pekonia, vihanneksia tai vaikkapa lihapullia. Aseta valurautainen umpiparila kaasugrilliin ja niin munakkaan kuin pannupihvien kokkaaminen pihalla onnistuu vaivatta.

Erilaiset ritilät antavat ruokiin kauniin pinnan ja kuvion. Valitse sopiva ritilä oman grillisi koon ja mallin mukaan K-Raudan laajasta valikoimasta. Meiltä löydät grilliin myös monikäyttöiset ritilät irrotettavalla keskiöllä. Irrota ritilän keskiosa ja aseta sen tilalle esimerkiksi wokpannu tai munkkipannu. Wokkaa kasvikset pannussa samalla kun pihvit paistuvat ritilän reunoilla.

Grillauksen jälkeen grilli kannattaa suojata sateelta, tuulelta ja pölyltä levittämällä grillin päälle grillihuppu tai grillin suojapeite. Suojapeitteen avulla edes siitepöly ei likaa grillin pintaa. Grillihuppu pidentää grillin käyttöikää ja voit huoletta jättää grillisi pihalle vaikkapa lomamatkan ajaksi. Valitse grilliisi suojahuppu tai suojapeite laatumerkeiltä, kuten Napoleon, Muurikka, Weber ja Cello.

Löydä suojapeitteesi alle sopiva grilli laajasta grillivalikoimastamme.

90 Tuotetta
Järjestysperuste: Tuotemerkki Hinta