KÄRCHER

HÖYRYPUHDISTIN KÄRCHER SC 4

Tuotenumero: 501388873

EAN: 4054278040707

Kaksoissäiliö mahdollistaa veden lisäämisen ilman ylimääräistä odottelua. Ottoteho 2000 W, säiliöt 0,8 ja 0,5 l, höyrynpaine 3,2 bar. Puhdistus tapahtuu ympäristöystävällisesti ilman haitallisia kemikaaleja. Höyry tunkeutuu pienen pieniin...

heti saatavissa verkkokauppavarastosta
Tuote heti saatavilla kaupasta
 Katso saatavuus kaupoista Katso saatavuus kaupoista Katso saatavuus muista kaupoista

Katso saatavuus kaupoista

Syötä paikkakunta tai kaupan nimi hakeaksesi kauppoja

Kaksoissäiliö mahdollistaa veden lisäämisen ilman ylimääräistä odottelua. Ottoteho 2000 W, säiliöt 0,8 ja 0,5 l, höyrynpaine 3,2 bar.

Puhdistus tapahtuu ympäristöystävällisesti ilman haitallisia kemikaaleja. Höyry tunkeutuu pienen pieniin rakosiin, joihin ei rätillä ylety. Kompakti ja kevyt höyrypuhdistin on kätevä käytössä ja liikkuu kevyesti isojen pyörien avulla. Irrotettava täyttövesisäiliö on helppo täyttää. Vettä on helppo lisätä joustavasti työskentelyn lomassa, virtaa katkaisematta ja ilman odottelua. Laitteessa ei ole imutoimintoa, vaan höyryn irrottama lika pyyhitään pois puhdistusliinalla. Puhdistusliina on helppo kiinnittää lattiasuuttimeen ja se pysyy tukevasti paikoillaan. Höyrymäärän säätö käsikahvassa. Varusteille on omat säilytyspaikat koneessa.

Tekniset tiedot

Tiedot Arvo
Pakkauksen nettopaino 5,2 kg
Tuotteen pakkauksen mitat (syvyys,leveys,korkeus) 49.0 x 30.0 x 30.0 cm
Käyttövalmiin tuotteen paino (kg) 5,2