3M

HENGITYSSUOJAIN 3M 4255 FFA2P3D PRO PUOLINAAMARI

Tuotenumero: 500353282

EAN: 4046719143634

3M 4000-sarjan hengityssuojaimet ovat huoltovapaita ja suunniteltu ammattikäyttöön suojaamaan teollisuuden kaasu- ja liuotinhöyryiltä. Hengityssuojainten kohdalla on kiinnitetty erityishuomiota erinomaiseen käyttömukavuuteen ja...

heti saatavissa verkkokauppavarastosta
Tuote heti saatavilla kaupasta
 Katso saatavuus kaupoista Katso saatavuus kaupoista Katso saatavuus muista kaupoista

Katso saatavuus kaupoista

Syötä paikkakunta tai kaupan nimi hakeaksesi kauppoja

3M 4000-sarjan hengityssuojaimet ovat huoltovapaita ja suunniteltu ammattikäyttöön suojaamaan teollisuuden kaasu- ja liuotinhöyryiltä. Hengityssuojainten kohdalla on kiinnitetty erityishuomiota erinomaiseen käyttömukavuuteen ja helppokäyttöisyyteen. Ne sopivat käytettäväksi yhdessä 3M suojalasien ja kuulonsuojaimien kanssa.

Hengityssuojain 3M 4255 FFA2P3D PRO tarjoaa tehokasta suojausta liuotinhöyryille ja P3-luokan suojausta teollisuudessa esiintyviä hiukkasia vastaan. Suojain malli on erinomainen esimerkiksi ruiskumaalaukseen, kemikaalien sekoittamiseen tai maalin ja rasvan poistoon.

• Käyttökohteet: Ruiskumaalaus, lakkaus, maalin poisto, vaaralliset torjunta-aineet, liuottimet (mm. ksyleeni, MEK, tolueeni), liuotinhöyryt, hartsit, lakat, liima, kaasut ja hiukkaset
• Hiukkasten suodatus 50 x haitalliseksi todettu pitoisuus
• Kaasujen suodatus 10 x haitalliseksi todettu pitoisuus tai 5000 ppm

Hengityssuojaimet ovat CE-hyväksyttyjä ja standardin EN405:2001+A1:2009 mukaisia. Kaksi suurta aktiivihiilisuodatinta mahdollistavat pienen hengitysvastuksen. Pienivastuksinen parabolinen uloshengitysventtiili vähentää lämmön kertymistä suojaimeen.

Matalaprofiilinen ja kevyt rakenne antaa laajemman näkökentän ja tekee suojaimen käytöstä mukavampaa. Hengityssuojain pysyy tukevasti paikallaan helposti kiinnitettävän niskahihnan ansiosta.

• Venttiili vähentää lämmön ja kosteuden kertymistä suojaimeen
• Tukeva ja kevyt käyttää
• Huoltovapaa
• Kestää useita käyttökertoja säilytettynä suojapakkauksessaan
• Yhteensopiva käytettäväksi 3M suojalasien ja kuulonsuojaimien kanssa

Tutustu myös verkkokauppamme muihin hengityssuojaimiin. Lisäksi meiltä löydät hyvät tarvikkeet myös silmien- ja kuulonsuojaukseen!

Tekniset tiedot

Tiedot Arvo
Pakkauksen nettopaino 0,432 kg
Käyttövalmiin tuotteen mitat 15 x 9 x 15 cm