3M

HENGITYSSUOJAIN 3M 9332 FFP3 NR D 10KPL

Tuotenumero: 501007640

EAN: 4046719143412

3M 9300-sarjan hengityssuojaimet ovat suunniteltu eri teollisuuden alojen käyttöön. Hengityssuojainten kohdalla on kiinnitetty erityishuomiota erinomaiseen käyttömukavuuteen ja helppokäyttöisyyteen, mikä on mallin suuren suosion taustalla. Ne...

heti saatavissa verkkokauppavarastosta
Tuote heti saatavilla kaupasta
 Katso saatavuus kaupoista Katso saatavuus kaupoista Katso saatavuus muista kaupoista

Katso saatavuus kaupoista

Syötä paikkakunta tai kaupan nimi hakeaksesi kauppoja

3M 9300-sarjan hengityssuojaimet ovat suunniteltu eri teollisuuden alojen käyttöön. Hengityssuojainten kohdalla on kiinnitetty erityishuomiota erinomaiseen käyttömukavuuteen ja helppokäyttöisyyteen, mikä on mallin suuren suosion taustalla. Ne sopivat käytettäväksi yhdessä 3M suojalasien ja kuulonsuojaimien kanssa.

Hengityssuojain 3M 9332 FFP3 NR D uloshengitysventtiilillä tarjoaa tehokkaan ja luotettavan P3-luokan suojauksen myrkyllisiltä hiukkasilta kuten puu- ja metallipöly, rakennuspöly, homeitiöt ja virukset. Lisäksi se suojaa maalaus- ja eristetöissä syntyviltä hiukkasilta. Nämä huoltovapaat hengityssuojaimet ovat CE-hyväksyttyjä ja standardin EN149:2001 + A1 mukaisia.

• Käyttökohteet esimerkiksi: kovapuun hionta, eristys-, hionta- ja maalaustyöt.
• Suojaa puupölyltä, bakteereilta, viruksilta, siitepölyltä, homeitiöiltä ja myrkyllisiltä hiukkasilta.
• Hiukkasten suodatus 50 x haitalliseksi todettu pitoisuus

Suojaimen kolmiosaisen taitettavan rakenteen ansiosta suojainta on miellyttävää käyttää ja suojainta käyttävän on helpompi kommunikoida. Tasaisesti kiristyvien päänauhojen avulla suojain pysyy tukevasti paikallaan.

• Tukeva ja kevyt käyttää
• Suojain on kertakäyttöinen
• Pakkauksessa 10 kpl hengityssuojaimia
• Yhteensopiva käytettäväksi 3M suojalasien ja kuulonsuojaimien kanssa

Tutustu myös verkkokauppamme muihin hengityssuojaimiin. Lisäksi meiltä löydät hyvät tarvikkeet myös silmien- ja kuulonsuojaukseen!

Tekniset tiedot

Tiedot Arvo
Pakkauksen nettopaino 0,2 kg