3M

HENGITYSSUOJAIN 3M 9922C FFP2 NR D VENTTIILILLÄ 2KPL

Tuotenumero: 501028348

EAN: 4046719720767

3M 9900-sarjan hengityssuojaimet ovat suunniteltu eri teollisuuden alojen käyttöön. Hengityssuojainten kohdalla on kiinnitetty erityishuomiota erinomaiseen käyttömukavuuteen ja helppokäyttöisyyteen. Ne sopivat käytettäväksi yhdessä 3M suojalasien...

heti saatavissa verkkokauppavarastosta
Tuote heti saatavilla kaupasta
 Katso saatavuus kaupoista Katso saatavuus kaupoista Katso saatavuus muista kaupoista

Katso saatavuus kaupoista

Syötä paikkakunta tai kaupan nimi hakeaksesi kauppoja

3M 9900-sarjan hengityssuojaimet ovat suunniteltu eri teollisuuden alojen käyttöön. Hengityssuojainten kohdalla on kiinnitetty erityishuomiota erinomaiseen käyttömukavuuteen ja helppokäyttöisyyteen. Ne sopivat käytettäväksi yhdessä 3M suojalasien ja kuulonsuojaimien kanssa.

Hengityssuojain 3M 9922C FFP2 NR D soveltuu työhön, jossa halutaan poistaa epämiellyttävää hajua ja suojautua haitallisia pölyjä vastaan. Se tarjoaa tehokkaan ja luotettavan P2-luokan suojauksen muun muassa metallitöihin ja työskentelyyn jätteiden tai jauhettujen kemikaalien kanssa. Nämä huoltovapaat hengityssuojaimet ovat CE-hyväksyttyjä ja standardin EN149:2001+A1 mukaisia.

• Suojaus esimerkiksi metallitöihin ja työskentelyyn jätteiden tai jauhettujen kemikaalien kanssa
• Hiukkasten suodatus 10 x haitalliseksi todettu pitoisuus

Uloshengitysventtiilin ansiosta lämmin ja kostea uloshengitysilma pääsee poistumaan helposti ulos suojaimesta eivätkä lämpö ja kosteus pääse kertymään suojaimen sisälle tai sumenna suojalasien pintaa. Tasaisesti kiristyvien päänauhojen avulla suojain pysyy tukevasti paikallaan.

• Venttiili vähentää lämmön ja kosteuden kertymistä suojaimeen
• Tukeva ja kevyt käyttää
• Suojain on kertakäyttöinen
• Pakkauksessa 2 kpl hengityssuojaimia
• Yhteensopiva käytettäväksi 3M suojalasien ja kuulosuojainten kanssa

Tutustu myös verkkokauppamme muihin hengityssuojaimiin. Lisäksi meiltä löydät hyvät tarvikkeet myös silmien- ja kuulonsuojaukseen!

Tekniset tiedot

Tiedot Arvo
Pakkauksen nettopaino 0,02 kg