HONEYWELL

HENGITYSSUOJAIN HONEYWELL 3203 FFP1 3KPL

Tuotenumero: 500219241

EAN: 3603830141430

Honeywell on maailman suurin hengityssuojaimien valmistaja yli 100 vuoden kokemuksella. Honeywell hengityssuojaimissa on kiinnitetty erityisesti huomiota tehokkaaseen suojaukseen, helppokäyttöisyyteen sekä käyttömukavuuteen. Kertakäyttöiset...

heti saatavissa verkkokauppavarastosta
Tuote heti saatavilla kaupasta
 Katso saatavuus kaupoista Katso saatavuus kaupoista Katso saatavuus muista kaupoista

Katso saatavuus kaupoista

Syötä paikkakunta tai kaupan nimi hakeaksesi kauppoja

Hinta 6,95 € / pkt 5,60 € / pkt 2,32 € / kpl 1,87 € / kpl

Honeywell on maailman suurin hengityssuojaimien valmistaja yli 100 vuoden kokemuksella. Honeywell hengityssuojaimissa on kiinnitetty erityisesti huomiota tehokkaaseen suojaukseen, helppokäyttöisyyteen sekä käyttömukavuuteen. Kertakäyttöiset hengityssuojaimet ovat EU:n standardin EN149 mukaisia.

Hengityssuojain Honeywell 3203 FFP1 tarjoaa tehokkaan ja luotettavan P1-luokan suojauksen muun muassa siivoukseen, puutarhatöihin, maalaukseen tai ulkokattotöihin. Luokituksen mukainen suoja ei ole riittävä teollisuuskäyttöön.

• Suojaus siivouspölylle, hionnasta syntyvään puupölyyn, rakennuspölylle, siite- ja viljapölylle tai maalauksesta syntyviin hiukkasiin ja pölyyn.

Uloshengitysventtiilin ansiosta lämmin ja kostea uloshengitysilma pääsee poistumaan helposti ulos suojaimesta eivätkä lämpö ja kosteus pääse kertymään suojaimen sisälle tai sumenna suojalasien pintaa. Suojaimen kupumallinen muoto, tukeva nenäpidike ja kaksi päänauhaa takaavat erinomaisen istuvuuden.

• Tukeva ja mukava käyttää
• Suojain on kertakäyttöinen
• Pakkauksessa 3 kpl hengityssuojaimia
• Yhdessä voidaan käyttää myös suojalaseja tai kuulosuojaimia

Tutustu myös verkkokauppamme muihin hengityssuojaimiin. Lisäksi meiltä löydät hyvät tarvikkeet myös silmien ja kuulon suojaukseen!

Tekniset tiedot

Tiedot Arvo
Pakkauksen nettopaino 0,025 kg