KÄRCHER

IKKUNAPESURI KÄRCHER WV 5

Tuotenumero: 501388876

EAN: 4039784834187

Kärcher WV 5 -ikkunapesuri on tehokas ja helppokäyttöinen apuväline ikkunoiden, suihkuseinien ja muiden tasaisten pintojen puhdistamiseen. Akkukäyttöisellä ikkunapesurilla puhdistat kätevästi yhdellä latauksella jopa noin 35 ikkunapintaa (105...

heti saatavissa verkkokauppavarastosta
Tuote heti saatavilla kaupasta
 Katso saatavuus kaupoista Katso saatavuus kaupoista Katso saatavuus muista kaupoista

Katso saatavuus kaupoista

Syötä paikkakunta tai kaupan nimi hakeaksesi kauppoja

Kärcher WV 5 -ikkunapesuri on tehokas ja helppokäyttöinen apuväline ikkunoiden, suihkuseinien ja muiden tasaisten pintojen puhdistamiseen. Akkukäyttöisellä ikkunapesurilla puhdistat kätevästi yhdellä latauksella jopa noin 35 ikkunapintaa (105 m²). Toiminta-aika yhdellä latauksella on noin 35 minuuttia. Pakkaus sisältää pesuaineen levittämiseen soveltuvan suihkepullon puhdistusliinalla, akkukäyttöisen kuivauslaitteen, 280 mm leveän säädettävän imusuulakkeen, vaihdettavan litium-ion-akun, 20 ml lasinpesuainetiivistettä sekä latauslaitteen.

Kärcherin ikkunapesurin avulla ikkunoiden pesu on helppoa ja nopeaa ilman veden valumista tai ikäviä raitoja ikkunoissa. Sumuta ensin vesi tai pesuaineliuos ikkunaan, pyyhi mikrokuituliinalla ja lopuksi kuivaa ikkuna imevällä ikkunankuivaimella. Tehokas imu takaa aina kirkkaan lopputuloksen.

Pehmustetusta softgrip-pintaisesta kädensijasta saa napakan otteen ja laitteen optimoitu painojakauma takaa kevyen ja miellyttävän käytön. Säädettävä karmiohjain mahdollistaa siistin kuivauksen ikkunanpuitteiden reunaan asti. Hiljainen äänenvoimakkuus tekee työskentelystä miellyttävää.

Ikkunapesurin takuu 24 kuukautta.

• Akun latausaika noin 3 h. Laitteen led-ilmaisin kertoo akun varaustilan.
Vaihtoakku saatavilla erikseen.
• Kuivaimen likavesisäiliön tilavuus 100 ml
• Työleveys 280 mm
• Paino 700 g

Tutustu myös muihin verkkokauppamme ikkunapesureihin. Verkkokaupastamme ja myymälästä löydät hyviä vaihtoehtoja myös painepesureista ja monia muita puhdistustöissä helpottavia ratkaisuja!

Tekniset tiedot

Tiedot Arvo
Takuu 2 vuotta
Pakkauksen nettopaino 1 kg
Tuotteen pakkauksen mitat (syvyys,leveys,korkeus) 18.5 x 12.0 x 31.0 cm
Käyttövalmiin tuotteen paino (kg) 0,65
Säiliön tilavuus (l) 0,1