KÄRCHER

IKKUNAPESURI KÄRCHER WV 5 NON-STOP 1633-443

Tuotenumero: 501424733

EAN: 4054278095646

Kärcher WV 5 Non-stop -ikkunapesuri on helppokäyttöinen ja tehokas akkukäyttöinen puhdistuslaite ikkunoiden, suihkuseinien ja muiden tasaisten pintojen puhdistamiseen. Vaihtoakulla ja lataustelakalla varustetulla ikkunapesurilla puhdistat...

heti saatavissa verkkokauppavarastosta
Tuote heti saatavilla kaupasta
 Katso saatavuus kaupoista Katso saatavuus kaupoista Katso saatavuus muista kaupoista

Katso saatavuus kaupoista

Syötä paikkakunta tai kaupan nimi hakeaksesi kauppoja

Kärcher WV 5 Non-stop -ikkunapesuri on helppokäyttöinen ja tehokas akkukäyttöinen puhdistuslaite ikkunoiden, suihkuseinien ja muiden tasaisten pintojen puhdistamiseen. Vaihtoakulla ja lataustelakalla varustetulla ikkunapesurilla puhdistat kätevästi isommatkin ikkunapinnat ilman lataustaukoja. Toiminta-aika yhden akun latauksella on noin 35 minuuttia. Pakkaus sisältää pesuaineen levittämiseen soveltuvan suihkepullon puhdistusliinalla, akkukäyttöisen kuivauslaitteen, 280 mm leveän säädettävän imusuulakkeen, kaksi vaihdettavaa litium-ion-akkua, 20 ml lasinpesuainetiivistettä sekä lataustelakan ja latauslaitteen.

Kärcherin ikkunapesurin avulla ikkunoiden pesu on helppoa ja nopeaa ilman veden valumista tai ikäviä raitoja ikkunoissa. Sumuta ensin vesi tai pesuaineliuos ikkunaan, pyyhi mikrokuituliinalla ja lopuksi kuivaa ikkuna imevällä ikkunankuivaimella. Tehokas imu takaa aina kirkkaan lopputuloksen.

Pehmustetusta softgrip-pintaisesta kädensijasta saa napakan otteen ja laitteen optimoitu painojakauma takaa kevyen ja miellyttävän käytön. Säädettävä karmiohjain mahdollistaa siistin kuivauksen ikkunanpuitteiden reunaan asti. Hiljainen äänenvoimakkuus tekee työskentelystä miellyttävää.

Ikkunapesurin takuu 24 kuukautta.

• Yhden akun latausaika noin 3 h. Laitteen led-ilmaisin kertoo akun varaustilan.
Vaihtoakku mukana pakkauksessa
• Kuivaimen likavesisäiliön tilavuus 100 ml
• Työleveys 280 mm
• Paino 700 g

Tutustu myös muihin verkkokauppamme ikkunapesureihin. Verkkokaupastamme ja myymälästä löydät hyviä vaihtoehtoja myös painepesureista ja monia muita puhdistustöissä helpottavia ratkaisuja!

Tekniset tiedot

Tiedot Arvo
Takuu 2 vuotta
Pakkauksen nettopaino 1,6 kg
Tuotteen pakkauksen mitat (syvyys,leveys,korkeus) 18.0 x 18.0 x 31.0 cm
Käyttövalmiin tuotteen paino (kg) 0,65
Säiliön tilavuus (l) 0,1