SAMSUNG

ILMALÄMPÖPUMPPU SAMSUNG COMFORT 12 IN+OUT

Tuotenumero: 501465297

EAN: 8806086228947

Ilmalämpöpumpulla pidät kotisi sisätilat kesällä sopivan viileinä ja talvella mukavan lämpiminä. Samsung Comfort -tuotesarja edustaa ilmalämpöpumppujen uusinta teknologiaa. Se tarjoaa älykkäitä toimintoja ja erinomaisen käyttömukavuuden....

heti saatavissa verkkokauppavarastosta
Tuote heti saatavilla kaupasta
 Katso saatavuus kaupoista Katso saatavuus kaupoista Katso saatavuus muista kaupoista

Katso saatavuus kaupoista

Syötä paikkakunta tai kaupan nimi hakeaksesi kauppoja

Ilmalämpöpumpulla pidät kotisi sisätilat kesällä sopivan viileinä ja talvella mukavan lämpiminä. Samsung Comfort -tuotesarja edustaa ilmalämpöpumppujen uusinta teknologiaa. Se tarjoaa älykkäitä toimintoja ja erinomaisen käyttömukavuuden. Lämpöpumpun ainutlaatuinen + 8-30 C˚ lämmön ylläpitotoiminto pitää lämpötilan tasaisena ja ehkäisee mahdollisia kosteus- ja pakkasvaurioita.

Ilmalämpöpumppu Samsung Comfort 12:n suodatusominaisuuksia on parannettu siten, että ne varmistavat puhtaan ja raikkaan ilman. Laite ilmoittaa myös suodattimien puhdistustarpeesta.

Lämpöpumpun käyttö on todella helppoa. Samsung Comfort 12 -ilmalämpöpumpussa on sisäänrakennettu WiFi. Voit ohjata lämpöpumpun toimintaa helposti sijainnistasi riippumatta, kun lataat sovelluksen älypuhelimeen tai tabletille.

Samsung Comfort -ilmalämpöpumput ovat erittäin energiatehokkaita. Ne varustettu invertterillä, minkä ansiosta niiden energiankulutus on pienempi kuin perinteisissä malleissa. Laitteen avulla on mahdollista saavuttaa kaksin- tai jopa kolminkertainen säästö lämmityskustannuksissa esimerkiksi sähköpatteriin verrattuna.

Ilmalämpöpumppu Samsung Comfort 12 soveltuu täydellisesti lähes jokaisen kodin tai kesämökin olemassa olevan lämmitysjärjestelmän täydennykseksi parantaen asumismukavuutta.

Ilmalämpöpumpun asennus vaatii aina ammattilaisen. Voit ostaa asennuspalvelun kätevästi verkosta yhdessä asennettavan tuotteen kanssa.

Tutustu myös muihin verkkokauppamme ilmalämpöpumppuihin. Löydät meiltä useita hyviä vaihtoehtoja ilmalämpöpumpuista.

Tekniset tiedot

Tiedot Arvo
Takuu 5 vuotta
Pakkauksen nettopaino 47,5 kg
Tuotteen pakkauksen mitat (syvyys,leveys,korkeus) 96.0 x 38.5 x 95.0 cm
Jäähdytysteho (kW) 3,6
Sisäyksikön syvyys (mm) 275
Ulkoyksikön syvyys (mm) 285
Lämmitysteho (kW) 4
Sisäyksikön korkeus (mm) 260
Ulkoyksikön korkeus (mm) 545
Tyyppi Ilmalämpöpumppu
Energialuokka A++
Käyntiääni dB(A) 17-40
SCOP 4,8
Sisäyksikön paino (kg) 11
Ulkoyksikön paino (kg) 35,5
Sisäyksikön leveys (mm) 896
Ulkoyksikön leveys (mm) 790