SAMSUNG

ILMALÄMPÖPUMPPU SAMSUNG SMART 12 IN+OUT

Tuotenumero: 501458246

EAN: 8806085475656

Ilmalämpöpumppu pitää kotisi sisätilat kesällä sopivan viileinä ja talvella mukavan lämpiminä. Samsung Smart 12 -ilmalämpöpumppu on kehitetty pohjoismaisiin ilmasto-olosuhteisiin ja sen toimintavarmuus säilyy kovillakin pakkasilla. Samsung...

heti saatavissa verkkokauppavarastosta
Tuote heti saatavilla kaupasta
 Katso saatavuus kaupoista Katso saatavuus kaupoista Katso saatavuus muista kaupoista

Katso saatavuus kaupoista

Syötä paikkakunta tai kaupan nimi hakeaksesi kauppoja

Hinta 1 499,00 € / kpl 1 208,87 € / kpl

Ilmalämpöpumppu pitää kotisi sisätilat kesällä sopivan viileinä ja talvella mukavan lämpiminä. Samsung Smart 12 -ilmalämpöpumppu on kehitetty pohjoismaisiin ilmasto-olosuhteisiin ja sen toimintavarmuus säilyy kovillakin pakkasilla.

Samsung Smart 12 -ilmalämpöpumppu sopii erinomaisesti myös esimerkiksi kesämökin tai autotallin lämmittämiseen, sillä laitteessa on ainutlaatuinen, portaaton + 8-30 C˚ lämpötilan ylläpitotoiminto.

Älykäs, invertterillä varustettu Samsung Smart 12 -ilmalämpöpumppu kuluttaa vähemmän energiaa kuin perinteiset mallit. Invertteri-mallin etuna on nopeampi ja tasaisempi lämmitys kuin on/off-malleissa. Laitteella on myös erinomainen lämmityskauden lämpökerroin, sen SCOP-arvo on 4,1.

Samsung Smart 12 -ilmalämpöpumpulla on mahdollista saavuttaa kaksin- tai jopa kolminkertainen säästö lämmityskustannuksissa esimerkiksi sähköpatteriin verrattuna. Laite soveltuu täydellisesti lähes jokaisen kodin olemassa olevan lämmitysjärjestelmän täydennykseksi parantaen asumismukavuutta.

Sen lisäksi, että Samsung Smart on älykäs, tehokas ja luotettava ilmalämpöpumppu, se on erityisen tyylikkäästi muotoiltu. Lämpöpumppu tuottaa erinomaisen puhdasta ja raitista ilmaa sekä ylläpitää lämpötilan vakaasti ja äänettömästi.

Lämpöpumpun käyttö on todella helppoa. Samsung Smart 12 -ilmalämpöpumpussa on sisäänrakennettu WiFi. Lataamalla sovelluksen älypuhelimeen tai tabletille voit ohjata laitteen toimintaa helposti sijainnistasi riippumatta.

Ilmalämpöpumpun asennus vaatii aina ammattilaisen. Saat meiltä ammattitaitoisen asennuspalvelun, jonka voit ostaa kätevästi verkosta yhdessä asennettavan tuotteen kanssa.

Tutustu myös muihin verkkokauppamme ilmalämpöpumppuihin. Löydät meiltä useita hyviä vaihtoehtoja ilmalämpöpumpuista.

Tekniset tiedot

Tiedot Arvo
Takuu 5 vuotta
Pakkauksen nettopaino 47,5 kg
Tuotteen pakkauksen mitat (syvyys,leveys,korkeus) 92.0 x 38.5 x 91.5 cm
Jäähdytysteho (kW) 3,5
Sisäyksikön syvyys (mm) 237
Ulkoyksikön syvyys (mm) 285
Lämmitysteho (kW) 4
Sisäyksikön korkeus (mm) 313
Ulkoyksikön korkeus (mm) 545
SCOP 4,1
Sisäyksikön paino (kg) 12
Ulkoyksikön paino (kg) 37
Sisäyksikön leveys (mm) 880
Ulkoyksikön leveys (mm) 790
Tyyppi Ilmalämpöpumppu
Käyntiääni dB(A) 21-41
Energialuokka A+