Ilmastointiteipit

Paikat hajalla? Ei ole juuri mitään, mitä ilmastointiteippi ei voisi korjata. Laadukkaat, kestävät ilmastointiteipit saat nyt K-Raudan verkkokaupasta ja myymälöistä.

Monikäyttöinen ilmastointiteippi kulkee mukana työmaalla

Ilmastointiteippi, jeesusteippi, jesse; rakkaalla lapsella on monta nimeä. Rakennustyömaalla tuttu ja turvallinen ilmastointiteippi on ehdoton varuste. Tuuletusputkien väliaikainen tiivistäminen ja muu teippailu onnistuu perinteisen Tesan ilmastointiteipin avulla. Nappaa mukaan vielä K-Raudan kestävät nippusiteet ja olet valmis suuntaamaan työmaalle.

Ilmastointiteippi on tarpeellinen jokaiselle kotinikkarille

Imurin letku irtoilee, kasteluletku vuotaa, paikat rakoilee? Ilmastointiteippi on jokamiehen ja naisen tarvike kodin kunnossapitoon. Onko hakusessa kangasteippi tai yleisteippi? Meiltä löydät myös kangasteipit ja yleisteipit tarpeeseen kuin tarpeeseen, halusitpa paikata, korjata tai askarrella.

Valikoimasta löytyvät tiiviit ja kestävät ilmastointiteipit, kangasteipit ja yleisteipit niin sisä- kuin ulkokäyttöön. Tilaa heti!

3 Tuotetta
Järjestysperuste: Tuotemerkki Hinta
 • 6
  55 €
  / kpl
  5
  28 €
  / kpl
  0,66 € / m 0,53 € / m Poistunut valikoimasta Ei valikoimassa Tilattavissa myymälästä Tilattavissa myymälästä Saatavilla verkkokaupassa Tilattavissa päivässäviikossa heti saatavilla Sopimushintasi Norm.
 • 12
  95 €
  / kpl
  10
  44 €
  / kpl
  0,26 € / m 0,21 € / m Poistunut valikoimasta Ei valikoimassa Tilattavissa myymälästä Tilattavissa myymälästä Saatavilla verkkokaupassa Tilattavissa päivässäviikossa heti saatavilla Sopimushintasi Norm.
 • 10
  95 €
  / kpl
  8
  83 €
  / kpl
  0,44 € / m 0,35 € / m Poistunut valikoimasta Ei valikoimassa Tilattavissa myymälästä Tilattavissa myymälästä Saatavilla verkkokaupassa Tilattavissa päivässäviikossa heti saatavilla Sopimushintasi Norm.