GROHE

KEITTIÖHANA GROHE START 31201000 PKV

Tuotenumero: 500819188

EAN: 4005176889677

Kestävä GROHE Start -keittiöhana nykyaikaisella muotoilulla. Tukeva, mutta samalla elegantti keittiöhana yhdistettynä erinomaiseen käytettävyyteen. GROHE SilkMove -säätöosatekniikka takaa hanan sulavan käsittelyn hanan koko käyttöiälle. GROHE...

heti saatavissa verkkokauppavarastosta
Tuote heti saatavilla kaupasta
 Katso saatavuus kaupoista Katso saatavuus kaupoista Katso saatavuus muista kaupoista

Katso saatavuus kaupoista

Syötä paikkakunta tai kaupan nimi hakeaksesi kauppoja

Kestävä GROHE Start -keittiöhana nykyaikaisella muotoilulla. Tukeva, mutta samalla elegantti keittiöhana yhdistettynä erinomaiseen käytettävyyteen. GROHE SilkMove -säätöosatekniikka takaa hanan sulavan käsittelyn hanan koko käyttöiälle. GROHE StarLight® -kromipinnoite on erittäin kestävä ja tekee hanasta helpon puhdistaa.

Keittiöhanassa on säädettävä virtausnopeus sekä kääntyvä juoksuputki. Joustavat liitosletkut helpottavat hanan asentamista. GROHE QuickFix® pika-asennusjärjestelmä tarkoittaa vähemmän monimutkaisia osia, jolloin asennus käy nopeasti ja helposti. Hanassa on astianpesukoneventtiili.

Älä käytä puhdistamiseen naarmuttavia sieniä, hankausaineita, liuotinainetta tai happoa sisältäviä puhdistusaineita, kalkinpoistoaineita, kotitalousetikkaa tai etikkahappopitoisia pesuaineita.

Tutustu myös muuhun keittiötarvikevalikoimaan sivuillamme.

Tekniset tiedot

Tiedot Arvo
Pakkauksen nettopaino 3,2 kg
Tuotteen pakkauksen mitat (syvyys,leveys,korkeus) 45.5 x 23.0 x 11.0 cm
Bidee-käsisuihku Ei
Kosketusvapaa Ei
Pesukoneliitäntä Kyllä
Väri Kromi

Liittyvät palvelutuotteet