GROHE

KEITTIÖHANA GROHE START LOOP 31374000

Tuotenumero: 500986569

EAN: 4005176935015

Viehättävä ja kauniin yksinkertainen keittiöhana. Uniikkia, kaarimuotoista hanaa on helppo käyttää. GROHE Start Loop sopii muotoilultaan useisiin erilaisiin arkkitehtonisiin ja sisustuksellisiin tyyleihin - kestävyydestä tinkimättä. Lieriömäinen...

heti saatavissa verkkokauppavarastosta
Tuote heti saatavilla kaupasta
 Katso saatavuus kaupoista Katso saatavuus kaupoista Katso saatavuus muista kaupoista

Katso saatavuus kaupoista

Syötä paikkakunta tai kaupan nimi hakeaksesi kauppoja

Viehättävä ja kauniin yksinkertainen keittiöhana. Uniikkia, kaarimuotoista hanaa on helppo käyttää. GROHE Start Loop sopii muotoilultaan useisiin erilaisiin arkkitehtonisiin ja sisustuksellisiin tyyleihin - kestävyydestä tinkimättä. Lieriömäinen juoksuputki luo keveyttä muotoiluun suorituskyvystä tinkimättä.

GROHE SilkMove -säätöosatekniikka takaa hanan sulavan käsittelyn koko hanan käyttöiälle. GROHE StarLight® -kromipinnoite on erittäin kestävä ja tekee hanasta helpon puhdistaa.

Kääntyvä putkimainen juoksuputki ja poresuutin. Joustavat liitosletkut helpottavat hanan asentamista. QuickFix® pika-asennusjärjestelmä tarkoittaa vähemmän monimutkaisia osia, jolloin asennus käy nopeasti ja helposti.

Älä käytä puhdistamiseen naarmuttavia sieniä, hankausaineita, liuotinainetta tai happoa sisältäviä puhdistusaineita, kalkinpoistoaineita, kotitalousetikkaa tai etikkahappopitoisia pesuaineita.

Tutustu muuhun keittiötarvikevalikoimaan sivuillamme.

Tekniset tiedot

Tiedot Arvo
Pakkauksen nettopaino 1,8 kg
Tuotteen pakkauksen mitat (syvyys,leveys,korkeus) 48.0 x 25.0 x 8.0 cm

Liittyvät palvelutuotteet