ORAS

KEITTIÖHANA ORAS SAFIRA 1039 KAARI PKV

Tuotenumero: 500555389

EAN: 6414150500473

Oras Safira on laadusta tinkimätön perushana. Turvallinen ja taloudellinen hana, joka on myös käyttäjäystävällinen. Viimeistelty teknologia takaa, että Oras Safira säästää sekä energiaa että vettä. Voit säätää veden määrän ja lämpötilan...

heti saatavissa verkkokauppavarastosta
Tuote heti saatavilla kaupasta
 Katso saatavuus kaupoista Katso saatavuus kaupoista Katso saatavuus muista kaupoista

Katso saatavuus kaupoista

Syötä paikkakunta tai kaupan nimi hakeaksesi kauppoja

Oras Safira on laadusta tinkimätön perushana. Turvallinen ja taloudellinen hana, joka on myös käyttäjäystävällinen. Viimeistelty teknologia takaa, että Oras Safira säästää sekä energiaa että vettä. Voit säätää veden määrän ja lämpötilan vaivattomasti halutun suuruisiksi. Tukevaa, mutta helposti liikuteltavaa lenkkivipua voi helposti säätää kaikki perheenjäsenet, myös silloin kun käyttäjän käsivoimat ovat heikot.

Korkean juoksuputken ansiosta sinulle jää reilusti työskentelytilaa isojenkin kattiloiden ja patojen tiskaamiseen. Putken voi asentaa joko taakse, sivulle oikealle tai vasemmalle. 120° kääntyvä juoksuputki, joka on mahdollista myös rajoittaa 0° tai 60°. Hanassa on myös pesukoneventtiili.

Oras Safiran on suunnitellut Kirsi Svärd.

• Käyttöpaine 50 -1000 kPa
• Lämmin vesi max. 80ºC
• Painehäviö virtaamalla (0.2 l/s) 160 kPa

Pidä hana puhtaana pehmeällä liinalla pyyhkimällä. Älä käytä liian voimakkaita aineita, jotka vahingoittavat pintaa. Kostuta sieni tai pehmeä liina pesuaineliuokseen. Huuhtele runsaalla haalealla vedellä ja pyyhi lopuksi kuivaksi estääksesi kuivumistahroja. Älä käytä syövyttäviä ja/tai hankaavia aineita tai puhdistusvälineitä hanojen puhdistuksessa.

Verkkokaupastamme löydät hanat kaikkiin kodin vesipisteisiin. Tutustu myös muuhun keittiötarvikkeiden valikoimaan.

Tekniset tiedot

Tiedot Arvo
Takuu 2 vuotta
Pakkauksen nettopaino 2 kg
Tuotteen pakkauksen mitat (syvyys,leveys,korkeus) 59.0 x 29.0 x 6.5 cm
LVI-numero 6219060
Pesukoneliitäntä Ei
Materiaali Kromattu messinki
Kosketusvapaa Ei
Väri Kromi