ORAS

KEITTIÖHANA ORAS VEGA 1839F KAARI PKV

Tuotenumero: 500339289

EAN: 6414150060533

Oras Vegan ajaton muotoilu on helppo yhdistää moderniin ja perinteiseen keittiön sisustukseen. Tukeva kaksikomponenttivivun avulla veden ja energian säästäminen on entistä vaivattomampaa. Avatessa hana, vettä tulee ensin pienemmällä – usein...

heti saatavissa verkkokauppavarastosta
Tuote heti saatavilla kaupasta
 Katso saatavuus kaupoista Katso saatavuus kaupoista Katso saatavuus muista kaupoista

Katso saatavuus kaupoista

Syötä paikkakunta tai kaupan nimi hakeaksesi kauppoja

Oras Vegan ajaton muotoilu on helppo yhdistää moderniin ja perinteiseen keittiön sisustukseen. Tukeva kaksikomponenttivivun avulla veden ja energian säästäminen on entistä vaivattomampaa. Avatessa hana, vettä tulee ensin pienemmällä – usein riittävällä – virtaamalla. Halutessasi enemmän vettä painat tyylikkäästi integroidun ekonapin alas ja nostat samalla vipua. Ekonappi toimii myös turvallisuustekijänä pienten lasten käyttäessä hanaa. Hanasta tulee heti turvallisen lämpöistä vettä ekonapin toimiessa lämpötilanrajoittimena.

Korkean juoksuputken ansiosta sinulle jää reilusti työskentelytilaa suurinekin kattiloiden ja patojen pesemiseen. Selkeän muotoilun ansiosta hana on helppo pitää puhtaana. Juoksuputken voi asentaa joko taakse, sivulle oikealle tai vasemmalle. 120° kääntyvä juoksuputki, joka on mahdollista rajoittaa 0° tai 60°. Joustavat kytkentäputket helpottavat hanan asentamista.

Oras Vegan on suunnitellut Kirsi Svärd.

• Ekovirtaama 300 kPa 0.1 l/s
• Käyttöpaine 50 - 1000 kPa
• Lämmin vesi max 80 °C
• Painehäviö virtaamalla (0.2 l/s) 180 kPa
• Tyyppihyväksytty

Pidä hana puhtaana pehmeällä liinalla pyyhkimällä. Älä käytä liian voimakkaita aineita, jotka vahingoittavat pintaa. Kostuta sieni tai pehmeä liina pesuaineliuokseen. Huuhtele runsaalla haalealla vedellä ja pyyhi lopuksi kuivaksi estääksesi kuivumistahroja. Älä käytä syövyttäviä ja/tai hankaavia aineita tai puhdistusvälineitä hanojen puhdistuksessa.

Verkkokaupastamme löydät hanat kaikkiin kodin vesipisteisiin. Tutustu myös laajaan kylpyhuonetarvikkeiden valikoimaan.

Tekniset tiedot

Tiedot Arvo
Pakkauksen nettopaino 2,16 kg
Tuotteen pakkauksen mitat (syvyys,leveys,korkeus) 59.0 x 28.5 x 6.5 cm
Bidee-käsisuihku Ei
Pesukoneliitäntä Kyllä
Kosketusvapaa Ei
Väri Kromi
LVI-numero 6215012