Pyykkitelineet ja pyörätelineet

Karkailevatko lakanat pyykkinarulta tai ovatko perheen pyörät sikin sokin talon seinustalla? Pihan pidät ojennuksessa K-Raudan pihatelineiden avulla. Meiltä saat mukaasi niin käytännölliset pyykkitelineet ja pyörätelineet kuin erilaiset mattotelineet, tuuletustelineet ja rappurallit.

Hyödynnä auringon lämpö ja marssi puhtaiden pyykkien kanssa suoraan pihalle. Kesätuuli kuivattaa tekstiilit luonnollisesti ja nopeasti, kun sijoitat pyykinkuivaustelineen nurmikolle, terassille tai patiolle. Uhkaako tilan puute pienellä pihalla? Säästä tilaa ja valitse pienelle parvekkeelle seinään kiinnitettävä haitarinmallinen kuivausteline tai kuivausoksa. Pyykit ovat poissa tieltä ja kuivuvat ilmavasti. Ulkona pyykkiteline pitää huolen, että pyykit tuoksuvat raikkailta ja ummehtunut, kostean pyykin haju on historiaa.

Pyykkäämisen jälkeen jätä pyykkiteline odottamaan seuraavaa pyykkäyskertaa ja jatka kodin siivousta viemällä matot ulos. Mattoteline, tamppausteline ja tuuletusteline antavat loistavat puitteet kodin tekstiilien huoltamiselle. Tuuleta ja tamppaa pöly pois niin matoista kuin vuodevaatteista ja raikastat kotisi kerralla!

Miltä kuulostaisi siisti sisäänkäynti tai avara etupiha? Rappuralli pitää eteisen hiekattomana ja koko perheen pyörät pysyvät tukevasti järjestyksessä kun käytössä on klassinen pyöräteline. Valikoimamme kattaa muun muassa Markin ja Varaxin perinteiset pyörätelineet sekä Mixun modernin mustan pyörätelineen.

Laadukkaat pihatelineet ratkaisevat kodin siivous- ja järjestelypuuhat parhain päin. Olipa hakusessa pyykkiteline, pyöräteline tai mattoteline, tule vierailulle K-Rautaan tai lisää tuotteet ostokoriisi näppärästi verkkokauppamme kautta.

25 Tuotetta
Järjestysperuste: Tuotemerkki Hinta