TEKNOS

KOLIBRI SAND KORISTEPINNOITE 2,5L VALKOINEN SÄVYTETTÄVISSÄ

Tuotenumero: 500962946

EAN: 6414621015482

Kolibri Sand on keskikarkea, kevyt koristepinnoite, jota käytetään kuivien sisätilojen seinä- ja kattopintojen koristeluun. Pinnoitteella teet pinnasta elävän ja luot tilaan persoonallista tunnelmaa. Kolibri Sand -koristepinnoite sopii uusien...

heti saatavissa verkkokauppavarastosta
Tuote heti saatavilla kaupasta
 Katso saatavuus kaupoista Katso saatavuus kaupoista Katso saatavuus muista kaupoista

Katso saatavuus kaupoista

Syötä paikkakunta tai kaupan nimi hakeaksesi kauppoja

Kolibri Sand on keskikarkea, kevyt koristepinnoite, jota käytetään kuivien sisätilojen seinä- ja kattopintojen koristeluun. Pinnoitteella teet pinnasta elävän ja luot tilaan persoonallista tunnelmaa.

Kolibri Sand -koristepinnoite sopii uusien tai aikaisemmin maalattujen betoni-, rappaus-, tasoite-, tiili- ja rakennuslevypintojen käsittelyyn. Kolibri Sand kestää lievää kosteutta, minkä ansiosta se soveltuu myös esimerkiksi saunan palomuurien pinnoittamiseen. Sen pinta on kauniin elävä ja täyshimmeä.

Kokeile rohkeasti eri tekniikoita – pinnoitetta voi käyttää lukemattomin eri tavoin. Voit tehdä pintaan erilaisia kuvioita, ja hyvällä valaistuksella korostat näyttävää vaikutelmaa.

• väri: valkoinen, sävytettävissä vaaleisiin sävyihin
• täyshimmeä (kiiltoryhmä 6)
• riittoisuus: 1–1,5 m²/l (vaihtelee työstötavan ja alustan mukaan)
• kuiva-ainepitoisuus n. 48 tilavuusprosenttia
• tiheys n. 1,1 g/ml
• EU VOC -raja-arvo (kat A/l): 200 g/l (2010). Tuotteen VOC: maks. 200 g/l.

PINNAN ESIKÄSITTELY

Huolellinen esikäsittely ja pohjamaalaus tekevät lopputuloksesta kauniimman ja kestävämmän sekä pidentävät huoltoväliä.

Maalaamaton pinta
Puhdista maalaamaton pinta liasta ja pölystä. Tasoita tarvittaessa sopivalla tasoitteella, hio pinta ja poista hiontapöly. Pohjamaalaa rakennuslevy- ja tasoitepinnat sekä metallipinnat sopivalla pohjamaalilla. Kiinteät kiviainespinnat, kuten tiili- ja betonipinnat, voidaan käsitellä suoraan Kolibri Sand -koristepinnoitteella.

Aikaisemmin maalattu pinta
Pese aikaisemmin maalattu pinta maalipesuaineella ja huuhdo huolellisesti vedellä. Silota kolot ja syvennykset tasoitteella, hio kuivunut tasoite ja poista hiontapöly. Hio kovat ja kiiltävät maalipinnat himmeiksi ja poista hiontapöly.

PINNOITTAMINEN

Sekoita pinnoite huolellisesti ennen käyttöä, jotta telaaminen tai kuviointi onnistuu hyvin. Voit ohentaa pinnoitetta tarvittaessa vedellä. Koristepinnoite levitetään maalaustelalla, siveltimellä tai teräslastalla. Pinnan voi halutessaan kuvioida vapaasti esimerkiksi pinnoitetelalla, kammalla, siveltimellä, harjalla tai kumilastalla.

Käsittele ja kuvioi pinnoitettava alue yhtenäisenä, jotta ei syntyisi työsaumoja. Levitä pinnoitetta tarpeeksi pieni alue kerrallaan, niin se ei ehdi kuivua ennen työn etenemistä, ja tee pintakuviointi käsitellylle alueelle heti. Pinnoitettu pinta voidaan maalata sisämaaleilla.

Käsittelyolosuhteet
Käsiteltävän pinnan tulee olla kuiva, lämpötilan yli +10 °C ja ilman suhteellisen kosteuden alle 80 %.

Muista myös: pohjamaali, telat, siveltimet, lastat ja maalarinteipit.

Tekniset tiedot

Tiedot Arvo
Pakkauksen nettopaino 2,7 kg
Tuotteen pakkauksen mitat (syvyys,leveys,korkeus) 21.0 x 21.0 x 16.0 cm
Pakkauskoko (l) 2,5
Käyttö Sisälle
Kiilto Täyshimmeä
Ohenne Vesi