Lämmityskattilat, radiaattorit ja patteriventtiilit

Vesikiertoinen patteri ja lämmityskattila lämmittävät kolean sään yllättäessä. K-Raudan valikoimasta löydät radiaattorit eli vesikiertoiset patterit, patterikannakkeet, lämmityskattilat, termostaatit ja patteriventtiilit lisäämään viihtyvyyttä kotiisi.

Radiaattori eli vesikiertoinen patteri lämmittää turvallisesti

Vesikiertoinen patteri tai vesipatteri on tuttu ja turvallinen valinta kodin lämmittämiseen. Vesikeskuslämmitykseen liitetty vesikiertoinen lämpöpatteri lämmittää tehokkaasti ilman, että paloturvallisuudesta tarvitsee kantaa huolta.

K-Raudasta löydät Purmon perinteiset teräslevyradiaattorit monessa eri koossa ja värissä. Hillityt ja ajattomat vesikiertoiset radiaattorit eivät vie kodin sisustukselta liikaa huomiota, vaan sulautuvat hyvin tilaan kuin tilaan. Vesikiertoinen patteri eli radiaattori lämmittää kotiasi niin keittiössä, olohuoneessa kuin makuuhuoneessa.

Jos tilaa on vähän, litteä radiaattori on hyvä valinta. Purmon litteät radiaattorit mahtuvat ahtaisiin tiloihin kompaktin ulkomuotonsa ansiosta. Vain 8 cm syvä, Purmo Compact C11-vesipatteri on otollinen kapeissa tiloissa.

Suurempaan lämmitystarpeeseen saat meiltä myös Purmo Compact C21 ja C22 -mallistot. K-Raudan Purmo Compact -vesikiertoiset patterit on viimeistelty ritilällä ja päätylevyillä. Jos haluat säästää lattiatilaa, vesikiertoinen patteri asentuu seinälle helposti erillisten patterikannakkeiden avulla.

Termostaatti mukavaan elämiseen

Termostaatti pitää huonelämpötilan miellyttävänä. Patteritermostaatti reagoi huonelämpötilaan ja säätää tarpeen mukaan patteriventtiilin kautta vedenkiertoa lämpöpattereissa, jotta haluttu lämpötila saavutetaan.

Oletko koskaan ajatellut kuinka paljon uusi patterin termostaatti voisi säästää lämmityskuluja? Vaihda esimerkiksi Danfoss RTW -patteriventtiili yli 15 vuotta vanhan samanlaisen termostaatin tilalle ja voit säästää 8 % kuluista. K-Raudasta löydät myös tyylikkäät omavoimaiset patteritermostaatit.

Patteriventtiili säätelee vedenkiertoa        

Patterinventtiilin tehtävänä on säädellä veden kiertoa radiaattorin sisällä. Mikäli lämpöpatterin lämmitystehoa pitää kasvattaa, patteriventtiili päästää enemmän vettä virtaamaan vesipatterin putkistoon. Jos puolestaan huonelämpötilaa halutaan laskea, patteriventtiiliä säätämällä, joko käsin tai termostaatin avulla, veden virtaus lämpöpatterissa vähenee.

Olipa valintasi sitten käsin säädettävä patteriventtiili, termostaattiin yhdistetty malli tai patteritermostaatin ja radiaattorin väliin asennettava patteriventtiili, sopivat tuotteet löydät meiltä. K-Raudasta saatavat laatumerkit Danfoss ja Oras valmistavat kestävät patteriventtiilit jokaisen patterin tarpeisiin.

Vesikiertoiset patterit, lämmityskattilat, patteriventtiilit ja termostaatit löydät K-Raudan verkkokaupasta ja myymälöistä. Tilaa uusi radiaattori tai patteritermostaatti kotiin jo tänään ja vilu on tipotiessään!

108 Tuotetta
Järjestysperuste: Tuotemerkki Hinta