Lamput

Lamppu on kodin ensisijainen valonlähde, joka napsautetaan päälle heti astuttaessa eteiseen. Tiesitkö, että voit vaikuttaa valon sävyyn ja kirkkauteen huomattavasi sillä, millaisen polttimon valitset valaisimeen? Yöpöydän lamppu saattaa olla miellyttävämpi, kun se säteilee lämmintä valoa, kun taas keittiössä ja kylpyhuoneessa vaaditaan kirkkautta, jotta valoa on riittävästi tarkkuutta vaativien askareiden suorittamiseksi.

Lamppua valitessa kannattaa kiinnittää huomiota lampun kannan lisäksi valotehoon sekä lampun värisävyyn.  Haluaisitko luoda tunnelmallisen ympäristön kotiisi? Himmennettävän polttimon avulla voit säätää valoa jokaiseen hetkeen sopivaksi. Kiinnittämällä led-valonauhan esimerkiksi tv-tasoon tai kirjahyllyyn voit tehostaa huoneen valaistusta ja korostaa haluamiasi asioita sisustuksessa.

Olipa mielessäsi sitten led-lamppu tai hehkulamppu, laajasta lamppujen valikoimastamme löydät vaihtoehdot, kuten led-lamput, ekologiset hehkulamput, loisteputket ja halogeenilamput. Valittavanasi on myös suuri määrä eri kantoja yleisimmistä E14- ja E27-kantaisista polttimoista aina harvinaisempiin lampunkantoihin. Valikoimastamme löydät energiatehokkaat polttimot johtavilta brändeiltä, kuten Philips, Osram ja Airam. Muista tutustua myös valaisinten valikoimaan, josta löydät vaihtoehdot sisustusvalaisimista kylpyhuonevalaisimiin. 

321 Tuotetta
Järjestysperuste: Tuotemerkki Hinta