TIKKURILA

LUJA YLEISPOHJAMAALI 18L AP VALKOINEN SÄVYTETTÄVISSÄ

Tuotenumero: 500188975

EAN: 6408070013489

Luja Yleispohjamaali on tiivis ja kestävä, homeenestoainetta sisältävä pohjamaali. Se sopii erinomaisesti vaativiin kohteisiin kuten kosteisiin sisätiloihin tai tapetin alle. Vesiohenteinen Luja Yleispohjamaali on oiva valinta vaativien...

heti saatavissa verkkokauppavarastosta
Tuote heti saatavilla kaupasta
 Katso saatavuus kaupoista Katso saatavuus kaupoista Katso saatavuus muista kaupoista

Katso saatavuus kaupoista

Syötä paikkakunta tai kaupan nimi hakeaksesi kauppoja

Luja Yleispohjamaali on tiivis ja kestävä, homeenestoainetta sisältävä pohjamaali. Se sopii erinomaisesti vaativiin kohteisiin kuten kosteisiin sisätiloihin tai tapetin alle.

Vesiohenteinen Luja Yleispohjamaali on oiva valinta vaativien kohteiden seinä- ja kattopintojen pohjamaalaukseen sisätiloissa. Maali soveltuu uusille ja aikaisemmin maalatuille betoni-, rappaus-, tasoite-, kipsilevy-, lastulevy- ja puukuitulevypinnoille. Luja Yleispohjamaali tarttuu hyvin myös aikaisemmin maalatuille, puhtaille dispersio-, alkydi-, epoksi- ja katalyyttimaalipinnoille. Pintamaaleiksi soveltuvat parhaiten Tikkurilan Luja-pintamaalit. Maalipinta on kosketuskuiva noin puolen tunnin kuluttua ja päällemaalattavissa kahden tunnin kuluttua maalaamisesta. Työvälineet pestään vedellä.

Luja Yleispohjamaali kuuluu rakennusmateriaalien vähäpäästöiseen M1-päästöluokkaan.

• väri: valkoinen, sävytettävissä vaaleisiin sävyihin
• täyshimmeä (kiiltoryhmä 6)
• riittoisuus: imeville pinnoille 5–8 m²/l, imemättömille pinnoille 7–10 m²/l
• kuiva-ainepitoisuus n. 36 tilavuusprosenttia
• tiheys n. 1,4 kg/l
• EU VOC -raja-arvo (kat A/g): 30 g/l (2010). Tuotteen VOC: maks. 30 g/l.

PINNAN ESIKÄSITTELY

Esikäsittelemällä ja pohjamaalaamalla pinnat saat kestävän ja kauniin lopputuloksen, josta on iloa pitkäksi aikaa. Huolellinen esikäsittely myös pidentää maalipinnan huoltoväliä.

Maalaamaton pinta
Puhdista maalaamaton pinta liasta ja pölystä. Tasoita tarvittaessa kohteeseen soveltuvalla tasoitteella ja hio pinta, kun se on kuivunut. Poista hiontapöly.

Aikaisemmin maalattu pinta
Pese aikaisemmin maalattu pinta maalipesuaineella ja huuhdo huolellisesti vedellä. Tasoita halkeamat ja kolot kohteeseen sopivalla tasoitteella ja hio kuivunut pinta. Poista hiontapöly.

MAALAAMINEN

Sekoita maali huolellisesti ennen käyttöä ja ohenna tarvittaessa vedellä. Levitä maali telalla, siveltimellä tai ruiskulla. Pintamaalaa esimerkiksi Luja-pintamaaleilla.

Käsittelyolosuhteet
Maalattavan pinnan tulee olla kuiva, lämpötilan vähintään +5 °C ja ilman suhteellisen kosteuden alle 80 %.

Muista myös: pintamaali, tasoite, telat, siveltimet, työvaatteet ja -käsineet, maalaustelineet, maalarinteipit ja suojamuovit.

Tekniset tiedot

Tiedot Arvo
Pakkauksen nettopaino 29,94 kg
Tuotteen pakkauksen mitat (syvyys,leveys,korkeus) 31.5 x 31.0 x 37.0 cm
Pakkauskoko (l) 18
Kiilto Täyshimmeä
Ohenne Vesi
Käyttö Sisälle