TIKKURILA

LUMI SISUSTUSMAALI 2,7L AL ERITTÄIN VALKOINEN

Tuotenumero: 500780482

EAN: 6408070050507

Tikkurilan Lumi on valkoistakin valkoisempi sisustusmaali, jolla loihdit makuu- tai olohuoneeseesi lisää avaruutta, valoisuutta ja tilantuntua. Täyshimmeä Lumi peittää hyvin, ja sen voi sävyttää valkoisen eri vivahteisiin. Vesiohenteisen...

heti saatavissa verkkokauppavarastosta
Tuote heti saatavilla kaupasta
 Katso saatavuus kaupoista Katso saatavuus kaupoista Katso saatavuus muista kaupoista

Katso saatavuus kaupoista

Syötä paikkakunta tai kaupan nimi hakeaksesi kauppoja

Tikkurilan Lumi on valkoistakin valkoisempi sisustusmaali, jolla loihdit makuu- tai olohuoneeseesi lisää avaruutta, valoisuutta ja tilantuntua. Täyshimmeä Lumi peittää hyvin, ja sen voi sävyttää valkoisen eri vivahteisiin.

Vesiohenteisen Lumi-sisustusmaalin hienostunut valkoinen pinta tuo tilaan avaruutta ja raikkautta. Erikoispigmenttiensä ansiosta Lumi on selvästi valkoisempaa kuin sisustusmaalit yleensä. Lumi soveltuu mm. rappaus-, betoni-, tasoite-, tiili-, lastulevy- ja puupinnoille – sekä uusille että aikaisemmin maalatuille. Lumi ei sovellu ovien tai kalusteiden maalaukseen. Maalipinta on pölykuiva noin puolen tunnin ja päällemaalattavissa 1–2 tunnin kuluttua maalaamisesta. Työvälineiksi suositellaan telaa tai ruiskua, ja ne voi pestä käytön jälkeen vedellä ja saippualla.

Lumi-sisustusmaali kuuluu rakennusmateriaalien päästöluokituksien M1-ryhmään, ja sille on myönnetty Avainlippu-merkki.

• väri: erittäin valkoinen, sävytettävissä valkoisen sävyihin
• täyshimmeä (kiiltoryhmä 6)
• riittoisuus: imevät pinnat 7–9 m²/l, imemättömät pinnat 10–12 m²/l
• kuiva-ainepitoisuus n. 40 tilavuusprosenttia
• tiheys n. 1,5 kg/l
• EU VOC -raja-arvo (kat A/a): 30 g/l (2010). Tuotteen VOC: maks. 30 g/l.

PINNAN ESIKÄSITTELY

Esikäsittelemällä ja pohjamaalaamalla pinnat alla olevan ohjeen mukaan saat kestävän ja kauniin lopputuloksen, josta on iloa pitkäksi aikaa. Huolellinen esikäsittely myös pidentää maalipinnan huoltoväliä.

Maalaamaton pinta
Puhdista pinta liasta ja pölystä. Tasoita tarvittaessa kohteeseen soveltuvalla tasoitteella, hio kuivunut pinta ja poista hiontapöly. Pohjamaalaa pinta sopivalla pohjamaalilla.

Aikaisemmin maalattu pinta
Pese pinta maalinpesuaineella ja huuhdo huolellisesti vedellä. Hio kovat, kiiltävät maalatut pinnat himmeiksi ja poista hiontapöly. Silota kolot ja syvennykset kohteeseen soveltuvalla tasoitteella. Hio kuivunut pinta hyvin ja poista hiontapöly. Pohjamaalaa tarvittaessa.

MAALAAMINEN

Sekoita maali huolellisesti ennen käyttöä ja ohenna tarvittaessa vedellä. Levitä maali telalla tai ruiskulla 1–2 kertaan. Rajaukset voi tehdä siveltimellä.

MAALIPINNAN HOITO

Maali saavuttaa lopullisen kovuutensa ja kestävyytensä noin kuukauden kuluessa maalaamisesta – ennen sitä maalipintaa on syytä käsitellä varoen. Puhdista Lumi-sisustusmaalilla maalatut pinnat kuivalla harjalla tai pölypyyhkeellä. Likaisten pintojen puhdistukseen voi käyttää nihkeää, pehmeää pesusientä tai siivousliinaa ja neutraalia pesuaineliuosta. Älä jätä pintaa märäksi.

Käsittelyolosuhteet
Maalattavan pinnan tulee olla kuiva, lämpötilan vähintään +5 °C ja ilman suhteellisen kosteuden alle 80 %.

Muista myös: telat, tasoite, pohjamaali, työvaatteet ja -käsineet, maalarinteipit ja suojamuovit.

Tekniset tiedot

Tiedot Arvo
Pakkauksen nettopaino 3,753 kg
Tuotteen pakkauksen mitat (syvyys,leveys,korkeus) 15.5 x 19.2 x 18.0 cm
Pakkauskoko (l) 2,7
Kiilto Täyshimmeä
Ohenne Vesi
Käyttö Sisälle