BIOLAN

MAISEMAKOMPOSTORI BIOLAN KIVI

Tuotenumero: 500817923

EAN: 6411960057326

Maisemakompostori Kivi on maisemaan mukautuva ja pieneenkin pihaan sopiva tyylikäs kompostori. Kompostoimalla säästät sekä luontoa että rahaa – jätteen voi käyttää hyödyksi puutarhassa eikä sitä tarvitse kuljettaa pois. KÄYTTÖ Biolanin...

heti saatavissa verkkokauppavarastosta
Tuote heti saatavilla kaupasta
 Katso saatavuus kaupoista Katso saatavuus kaupoista Katso saatavuus muista kaupoista

Katso saatavuus kaupoista

Syötä paikkakunta tai kaupan nimi hakeaksesi kauppoja

Maisemakompostori Kivi on maisemaan mukautuva ja pieneenkin pihaan sopiva tyylikäs kompostori. Kompostoimalla säästät sekä luontoa että rahaa – jätteen voi käyttää hyödyksi puutarhassa eikä sitä tarvitse kuljettaa pois.

KÄYTTÖ
Biolanin Kivi-maisemakompostori on tarkoitettu puutarha-, käymälä- ja keittiöjätteen kompostointiin omakotitaloissa ja vapaa-ajanasunnoilla. Se soveltuu hyvin kaikenlaisen biojätteen sekä kesämökin käymäläjätteen kompostoimiseen. Luonnonkiven värinen maisemakompostori sulautuu osaksi ympäristöään eikä vaadi paljon tilaa.

Maisemakompostori Kivi on vahvarakenteinen ja kestää erinomaisesti säänvaihteluita. Kompostoriin kannattaa laittaa monipuolisesti erilaista maatuvaa jätettä kerroksittain, jotta kompostin sisältö on tarpeeksi kosteaa, kuohkeaa ja ravinteikasta. Silloin kompostoituminen on tehokkainta. Kun viet kompostoriin keittiöjätteitä tai helposti tiivistyvää puutarhajätettä kuten ruohonleikkuujätettä, lisää päälle kompostikuiviketta.

Sekoita kompostia noin kerran kuussa talikolla tai kompostimöyhentimellä. Maisemakompostori Kivi tyhjennetään kääntämällä kompostori pois kasan päältä. Kuori pintakerros pois ja käytä se seuraavan kompostin alkupanoksena.

• kotimainen
• tilavuus n. 450 litraa
• puutarha-, keittiö- ja käymäläjätteille
• tilava ja kestävä
• sulautuu ympäristöön
• sopii pieneen pihaan
• helppo tyhjentää kääntämällä kompostori pois kompostin päältä

Tekniset tiedot

Tiedot Arvo
Pakkauksen nettopaino 23 kg
Tuotteen pakkauksen mitat (syvyys,leveys,korkeus) 95.0 x 114.0 x 95.0 cm
Leveys (cm) 114
Käyttövalmiin tuotteen paino (kg) 19
Käyttövalmiin tuotteen mitat 95 x 114 x 95 cm