TIKKURILA

MIRANOL KALUSTEMAALI 1/10L 465 LEINIKKI

Tuotenumero: 500728317

EAN: 6408070022986

Tikkurilan Miranol on helppokäyttöinen ja kestävä, täyskiiltävä maali monenlaisiin käyttökohteisiin. Miranolilla maalaat niin puisia kuin metallisiakin pintoja – sekä sisällä että ulkona. Koostumukseltaan hyytelömäisellä, liuotinohenteisella...

heti saatavissa verkkokauppavarastosta
Tuote heti saatavilla kaupasta
 Katso saatavuus kaupoista Katso saatavuus kaupoista Katso saatavuus muista kaupoista

Katso saatavuus kaupoista

Syötä paikkakunta tai kaupan nimi hakeaksesi kauppoja

Hinta 9,55 € / kpl 7,70 € / kpl 95,50 € / l 77,02 € / l

Tikkurilan Miranol on helppokäyttöinen ja kestävä, täyskiiltävä maali monenlaisiin käyttökohteisiin. Miranolilla maalaat niin puisia kuin metallisiakin pintoja – sekä sisällä että ulkona.

Koostumukseltaan hyytelömäisellä, liuotinohenteisella Miranolilla voit maalata esimerkiksi irtokalusteita, esineitä, leikkikaluja, työkaluja, veneitä, kilpiä ja polkupyöriä. Miranol sopii myös vaativiin kohteisiin, sillä se kestää hyvin kulutusta. Tarkista valitsemasi värisävyn sopivuus ulkokäyttöön. Mietohajuinen Miranol on helppo sivellä, se tasoittuu hyvin eikä valu. Maalipinta on pölykuiva noin kolmen–neljän tunnin kuluttua ja päällemaalattavissa noin vuorokauden kuluttua maalaamisesta. Miranolilla maalattu pinta kestää hyvin pesua.

• täyskiiltävä (kiiltoryhmä 1)
• riittoisuus: metallipinnoille 12–14 m²/l, sileille puupinnoille 10–12 m²/l
• kuiva-ainepitoisuus n. 50 tilavuusprosenttia
• tiheys n. 0,9–1,1 kg/l

PINNAN ESIKÄSITTELY

Esikäsittelemällä ja pohjamaalaamalla pinnat saat kestävän ja kauniin lopputuloksen, josta on iloa pitkäksi aikaa. Huolellinen esikäsittely myös pidentää maalipinnan huoltoväliä.

Maalaamaton pinta
Puhdista pinta liasta, rasvasta, pölystä ja ruosteesta. Pohjamaalaa sopivalla pohjamaalilla. Kuivien sisätilojen teräspinnat voidaan maalata suoraan Miranolilla, mutta muissa tapauksissa metallipinnoille suositellaan ruosteenestopohjamaalia. Alumiinipinnat on karhennettava ennen pohjamaalausta.

Aikaisemmin maalattu pinta
Pese pinta maalinpesuaineella, huuhdo huolellisesti vedellä ja anna kuivua hyvin. Poista huonosti kiinni oleva maali kaapimella ja hio koko pinta. Poista hiontapöly. Kittaa kolot ja syvennykset sopivalla kitillä ja pohjamaalaa pinta tarvittaessa.

MAALAAMINEN

Sekoita maali huolellisesti ennen käyttöä ja ohenna tarvittaessa sivellinmaalaukseen lakkabensiinillä ja ruiskumaalaukseen ruiskuohenteella. Levitä maali ruiskulla tai siveltimellä yhteen tai kahteen kertaan. Työvälineet pestään lakkabensiinillä.

MAALIPINNAN HOITO

Puhdista Miranolilla maalatut pinnat neutraalilla astianpesuliuoksella ja pehmeällä harjalla, sienellä tai liinalla. Erittäin likaisten pintojen puhdistamiseen voi käyttää heikosti emäksistä pesuaineliuosta. Huuhtele pinnat huolellisesti puhdistuksen jälkeen. Maali saavuttaa lopullisen kovuutensa ja kestävyytensä noin kuukauden kuluttua maalaamisesta – ennen sitä maalipintaa on syytä käsitellä varoen.

Käsittelyolosuhteet
Maalattavan pinnan tulee olla kuiva, lämpötilan yli +5 °C ja ilman suhteellisen kosteuden alle 80 %.

Muista myös: tasoite, pohjamaali, siveltimet, työvaatteet ja -käsineet, maalarinteipit ja suojamuovit.

Tekniset tiedot

Tiedot Arvo
Pakkauksen nettopaino 0,102 kg
Tuotteen pakkauksen mitat (syvyys,leveys,korkeus) 28.0 x 5.9 x 5.6 cm
Pakkauskoko (l) 0,1
Käyttö Sisälle ja ulos
Kiilto Täyskiiltävä
Ohenne Liuotin