DOLMAR

MOOTTORISAHA DOLMAR PS-32C 35CM

Tuotenumero: 500882610

EAN: 4002829765616

Moottorisaha Dolmar PS32-C on kevyt ja vähäpäästöinen moottorisaha polttopuutöihin. Pitkä ja ohut teräketju ja -35 cm:n laippa takaavat suorituskyvyn myös paksuja puita sahatessa. Kevytkäynnistysmekanismin ja primer-pumpun ansiosta erittäin...

heti saatavissa verkkokauppavarastosta
Tuote heti saatavilla kaupasta
 Katso saatavuus kaupoista Katso saatavuus kaupoista Katso saatavuus muista kaupoista

Katso saatavuus kaupoista

Syötä paikkakunta tai kaupan nimi hakeaksesi kauppoja

Moottorisaha Dolmar PS32-C on kevyt ja vähäpäästöinen moottorisaha polttopuutöihin. Pitkä ja ohut teräketju ja -35 cm:n laippa takaavat suorituskyvyn myös paksuja puita sahatessa.

Kevytkäynnistysmekanismin ja primer-pumpun ansiosta erittäin helppo ja kevyt käynnistää. Ketjun kiristys ja vaihto on helppoa, koska kiristys- ja avausruuvit ovat hyvin esillä sahan sivulla.

Dolmar PS-32C -moottorisaha on varustettu työskentelyä helpottavalla EasyStart-kevytkäynnistyksellä sekä käynnistystä avustavalla kondensaattorilla. Touch&Stop-yhdistelmäkytkimen ansiosta laitteen käynnistys, pysäytys ja säätö tapahtuu helposti, myös kylmissä olosuhteissa. Säädettävä öljypumppu voitelee teräketjun tarpeen mukaan.

Tekniset tiedot:
• Moottorin teho 1 350 W, iskutilavuus 32 cm³
• Teräketjun jako 0,325", leveys 1,1 mm
• Ketjunopeus 18,9 m/s
• Laipan pituus 35 cm
• Polttoainesäiliö 0,4 L
• Paino 4,1 kg

Verkkosivuiltamme ja myymälästä löydät laajan sähkö- ja polttomoottorikäyttöiset sahat erilaisiin käyttötarpeisiin. Muista myös varaketju sekä teräketjuöljy!

Tekniset tiedot

Tiedot Arvo
Takuu 2 vuotta
Pakkauksen nettopaino 5,2 kg
Tuotteen pakkauksen mitat (syvyys,leveys,korkeus) 30.0 x 44.0 x 30.0 cm