CELLO

PÖYTÄ CELLO CEMENT 215X100X77CM

Tuotenumero: 501463793

EAN: 6438313157953

Jykevännäköinen Cello Cement -puutarhapöytä sopii ruokailuryhmän pöydäksi isommalle terassille tai patiolle. Pöydän materiaali on kevyttä ja kestävää polysementtiä. Cello Cement -puutarhapöydässä on galvanoidusta teräksestä valmistettu runko ja...

heti saatavissa verkkokauppavarastosta
Tuote heti saatavilla kaupasta
 Katso saatavuus kaupoista Katso saatavuus kaupoista Katso saatavuus muista kaupoista

Katso saatavuus kaupoista

Syötä paikkakunta tai kaupan nimi hakeaksesi kauppoja

  • Tilaustuote

    Tilattavissa päävarastosta kaikkiin kauppoihin - aloita valitsemalla kauppa alta

Jykevännäköinen Cello Cement -puutarhapöytä sopii ruokailuryhmän pöydäksi isommalle terassille tai patiolle. Pöydän materiaali on kevyttä ja kestävää polysementtiä.

Cello Cement -puutarhapöydässä on galvanoidusta teräksestä valmistettu runko ja polysementtipöytälevy. Polysementti eli ns. muovisementti on betonin näköistä, vahvaa mutta kevyttä orgaanista materiaalia, joka tuo terassin kalustukseen rouheaa ja rosoista ilmettä.

Polysementti valmistetaan vedestä, sementistä, hiekasta ja kivipölystä ja vahvistetaan polyesterihartsilla ja vaahtomuovilla. Materiaalin pinta on huokoinen eikä siksi kestä hyvin rasvaa, nesteitä ja värejä. Lika on syytä pyyhkiä pinnasta mahdollisimman pian.

• pöytälevy polysementtiä
• teräsrunko
• mitat: 215 x 100 x 77 cm

Hoito-ohjeet:
Puhdistus vedellä (ei painepesurilla) tai mietoa saippuavettä ja pehmeää kangasta/sientä käyttäen. Vältä puhdistusta syövyttävillä aineilla. Käsittele polysementtipinta pari kertaa vuodessa polysementille tarkoitetulla suoja-aineella. Varastoi tuote talven ajaksi peitettynä kuivaan paikkaan ja varmista, että kaluste on kuiva talvisäilytykseen siirrettäessä.

Tekniset tiedot

Tiedot Arvo
Tuotteen pakkauksen mitat (syvyys,leveys,korkeus) 221.0 x 106.0 x 17.0 cm
Käyttövalmiin tuotteen mitat 215 x 100 x 77 cm