KÄRCHER

PAINEPESURI KÄRCHER K 4 FC PREMIUM

Tuotenumero: 501516718

EAN: 4054278044750

Painepesuri Kärcher K 4 FC Premium on monipuolinen ja taloudellinen painepesuri muun muassa autojen, moottoripyörien, piha-autojen tai puutarhan työkalujen puhdistamiseen. Painepesurin kevyt, vesijäähdytetty sähkömoottori tarjoaa erinomaisen...

heti saatavissa verkkokauppavarastosta
Tuote heti saatavilla kaupasta
 Katso saatavuus kaupoista Katso saatavuus kaupoista Katso saatavuus muista kaupoista

Katso saatavuus kaupoista

Syötä paikkakunta tai kaupan nimi hakeaksesi kauppoja

Painepesuri Kärcher K 4 FC Premium on monipuolinen ja taloudellinen painepesuri muun muassa autojen, moottoripyörien, piha-autojen tai puutarhan työkalujen puhdistamiseen. Painepesurin kevyt, vesijäähdytetty sähkömoottori tarjoaa erinomaisen pesutehon moniin kodin pesutarpeisiin.

Pakkaukseen sisältyy 6 metrin korkeapaineletku, korkeapaineletkukela, Full Control -pesukahva, adapteri puutarhaletkulle A3/4" sekä turbosuutin. Painepesurin Vario Power -suihkuputki, Rotojet-suutin, tuottavat pyörivän pistesuihkun, jossa yhdistyvät pistesuihkun korkea pintapaine ja viuhkasuuttimen laaja peitto.

Full Control -pesukahvan avulla saavutat parhaan pesutuloksen entistä tehokkaammin. Kahvassa oleva led-näyttö auttaa valitsemaan sopivan paineen kulloisenkin pesukohteen mukaan ja tehon säätö tapahtuu näppärästi suihkuputkesta kiertämällä.

Painepesurin pikaliittimen ansiosta korkeapaineletkun käsittely on helppoa ja varusteiden kiinnitys laitteeseen on vaivatonta. Letkukelan avulla korkeapaineletku pysyy siististi järjestyksessä. Plug 'n' Clean -annostelujärjestelmän avulla pesuaineen annostelu on kätevää ja nopeaa.

• Korkeapaineletku 6 m
• Vesimäärä maksimissaan 420 l/h
• Maksimipaine 130 bar
• Teho 1,8 kW
• Veden lämpötila enintään 40°C

Kotikäytössä 2 vuoden takuu.

Tutustu myös muihin valikoimamme painepesureihin. Verkkokaupasta ja myymälästä löydät painepesurit ja muut puhdistustarvikkeet erilaisiin tarpeisiin!

Tekniset tiedot

Tiedot Arvo
Takuu 2 vuotta
Pakkauksen nettopaino 13,5 kg
Tuotteen pakkauksen mitat (syvyys,leveys,korkeus) 59.1 x 39.7 x 37.0 cm
Virtausnopeus (max l/h) 420
Max. syöttöveden lämpötila (° C) 40
Teho (kW) 1,8
Puhdistusainesäiliö Ei
Leveys (cm) 30,5
Pituus (cm) 41,1
Korkeus (cm) 58,4
Käyttövalmiin tuotteen paino (kg) 11,95