GROHE

PESUALLASHANA GROHE START 23123000 BIDEE

Tuotenumero: 500883882

EAN: 4005176900099

GROHE Start -pesuallashanassa on klassinen muotoilu. High-flow patruuna integroidulla lämpötilarajoittimella tekee toiminnasta yksinkertaista ja energiatehokasta. Samalla GROHE EcoJoy poresuutin vähentää veden kulutusta. GROHE SilkMove...

heti saatavissa verkkokauppavarastosta
Tuote heti saatavilla kaupasta
 Katso saatavuus kaupoista Katso saatavuus kaupoista Katso saatavuus muista kaupoista

Katso saatavuus kaupoista

Syötä paikkakunta tai kaupan nimi hakeaksesi kauppoja

GROHE Start -pesuallashanassa on klassinen muotoilu. High-flow patruuna integroidulla lämpötilarajoittimella tekee toiminnasta yksinkertaista ja energiatehokasta. Samalla GROHE EcoJoy poresuutin vähentää veden kulutusta.

GROHE SilkMove -säätöosatekniikka takaa hanan sulavan käsittelyn koko hanan käyttöiälle. GROHE StarLight® -kromipinnoite on erittäin kestävä ja tekee hanasta helpon puhdistaa.

Joustava kytkentäputket helpottavat asentamista. QuickFix® pika-asennusjärjestelmä tarkoittaa vähemmän monimutkaisia osia, jolloin asennus käy nopeasti ja helposti. Pesuallashanassa on lämpötilarajoitin. Hanaan kuuluu käsisuihku, jossa on sisäänrakennettu kytkin ja mukana tulee myös seinäpidike, suihkuletku. Virtaus on säädettävissä, minimi virtausnopeus 2,5 l / min.

Älä käytä puhdistamiseen naarmuttavia sieniä, hankausaineita, liuotinainetta tai happoa sisältäviä puhdistusaineita, kalkinpoistoaineita, kotitalousetikkaa tai etikkahappopitoisia pesuaineita.

Tutustu myös muuhunkylpyhuonetarvikkeiden valikoimaan sivuillamme.

Tekniset tiedot

Tiedot Arvo
Pakkauksen nettopaino 2,28 kg
Tuotteen pakkauksen mitat (syvyys,leveys,korkeus) 33.5 x 33.5 x 7.5 cm

Liittyvät palvelutuotteet