GROHE

PESUALLASHANA GROHE START LOOP 23351000

Tuotenumero: 500986568

EAN: 4005176934940

GROHE Start Loop -hana on suunniteltu korostamaan modernin arkkitehtuurin puhtautta. Sileä runkoinen Start Loop -mallisto tuo raikkautta ja valoisuutta kylpyhuoneeseen. Minimalistista designia tarkkaan harkituilla yksityiskohdilla. GROHE...

heti saatavissa verkkokauppavarastosta
Tuote heti saatavilla kaupasta
 Katso saatavuus kaupoista Katso saatavuus kaupoista Katso saatavuus muista kaupoista

Katso saatavuus kaupoista

Syötä paikkakunta tai kaupan nimi hakeaksesi kauppoja

GROHE Start Loop -hana on suunniteltu korostamaan modernin arkkitehtuurin puhtautta. Sileä runkoinen Start Loop -mallisto tuo raikkautta ja valoisuutta kylpyhuoneeseen. Minimalistista designia tarkkaan harkituilla yksityiskohdilla.

GROHE SilkMove -säätöosatekniikka takaa hanan sulavan käsittelyn koko hanan käyttöiälle. GROHE StarLight® -kromipinnoite on erittäin kestävä ja tekee hanasta helpon puhdistaa.

Joustavat liitosletkut helpottavat hanan asentamista. QuickFix® pika-asennusjärjestelmä tarkoittaa vähemmän monimutkaisia osia, jolloin asennus käy nopeasti ja helposti. GROHE EcoJoy -energia- ja vedensäästötoiminto pienentää vedenkulutusta säästäen ympäristöä ja energiakustannuksia.

Älä käytä puhdistamiseen naarmuttavia sieniä, hankausaineita, liuotinainetta tai happoa sisältäviä puhdistusaineita, kalkinpoistoaineita, kotitalousetikkaa tai etikkahappopitoisia pesuaineita.

Tutustu myös muuhun kylpyhuonetarvikkeiden valikoimaan sivuillamme.

Tekniset tiedot

Tiedot Arvo
Pakkauksen nettopaino 1,4 kg
Tuotteen pakkauksen mitat (syvyys,leveys,korkeus) 6.5 x 24.0 x 24.0 cm

Liittyvät palvelutuotteet