GROHE

PESUALLASHANA GROHE TOUCH 23216000

Tuotenumero: 500966734

EAN: 4005176908958

GROHE Touch Cosmopolitan -mallisto tarjoaa kestävää laatua ja upeaa designia. Pesuallashana on varusteltu Grohe EcoJoy -ominaisuudella; sisäänrakennetulla teknologialla, joka vähentää vedenkulutusta jopa 35 %. GROHE SilkMove -säätöosatekniikka...

heti saatavissa verkkokauppavarastosta
Tuote heti saatavilla kaupasta
 Katso saatavuus kaupoista Katso saatavuus kaupoista Katso saatavuus muista kaupoista

Katso saatavuus kaupoista

Syötä paikkakunta tai kaupan nimi hakeaksesi kauppoja

GROHE Touch Cosmopolitan -mallisto tarjoaa kestävää laatua ja upeaa designia. Pesuallashana on varusteltu Grohe EcoJoy -ominaisuudella; sisäänrakennetulla teknologialla, joka vähentää vedenkulutusta jopa 35 %.

GROHE SilkMove -säätöosatekniikka takaa hanan sulavan käsittelyn koko hanan käyttöiälle. GROHE StarLight® -kromipinnoite on erittäin kestävä ja tekee hanasta helpon puhdistaa. Vähemmän vettä ja täydellinen virtaus.

Joustavat liitosletkut helpottavat asentamista. QuickFix® pika-asennusjärjestelmä tarkoittaa vähemmän monimutkaisia osia, jolloin asennus käy nopeasti ja helposti. Lämpötilarajoittimen ansiosta perheen pienimpienkin on turvallista käyttää hanaa, kun asetat rajoittimen sopivaan lämpötilaan. Säädettävä virtaaman rajoitus, pienin virtausnopeus 2,5 l / min.

Älä käytä puhdistamiseen naarmuttavia sieniä, hankausaineita, liuotinainetta tai happoa sisältäviä puhdistusaineita, kalkinpoistoaineita, kotitalousetikkaa tai etikkahappopitoisia pesuaineita.

Tutustu myös laajaan kylpyhuonetarvikkeiden valikoimaan sivuillamme.

Tekniset tiedot

Tiedot Arvo
Pakkauksen nettopaino 1,6 kg
Tuotteen pakkauksen mitat (syvyys,leveys,korkeus) 24.0 x 25.5 x 6.5 cm

Liittyvät palvelutuotteet