TIKKURILA

PETSILAKKA 0,33L MAHONKI

Tuotenumero: 500206591

EAN: 6408070043028

Tikkurilan Petsilakka on perinteinen, värillinen alkydilakka, joka sopii puisten huonekalujen käsittelyyn. Saatavilla on neljä kaunista ja luonnollista sävyä: tammi, pähkinä, mahonki ja musta. Liuotinohenteisella, täyskiiltävällä Petsilakalla...

heti saatavissa verkkokauppavarastosta
Tuote heti saatavilla kaupasta
 Katso saatavuus kaupoista Katso saatavuus kaupoista Katso saatavuus muista kaupoista

Katso saatavuus kaupoista

Syötä paikkakunta tai kaupan nimi hakeaksesi kauppoja

Tikkurilan Petsilakka on perinteinen, värillinen alkydilakka, joka sopii puisten huonekalujen käsittelyyn. Saatavilla on neljä kaunista ja luonnollista sävyä: tammi, pähkinä, mahonki ja musta.

Liuotinohenteisella, täyskiiltävällä Petsilakalla suojaat ja sävytät helposti erilaiset sisätilojen kalusteet. Petsilakka kestää hyvin pesua, kulutusta ja esimerkiksi rasvoja. Lakkapinta on pölykuiva noin neljän tunnin kuluttua ja uudelleenkäsiteltävissä vuorokauden kuluttua lakkauksesta. Kuivumisaika riippuu alustasta ja sivelymäärästä – suuremmalla lakkamäärällä saat lopputuloksesta tummemman.

• täyskiiltävä (kiiltoryhmä 1)
• riittoisuus: 10–14 m²/l riippuen halutusta tummuusasteesta
• kuiva-ainepitoisuus n. 38 tilavuusprosenttia
• tiheys n. 0,9 kg/l

PINNAN ESIKÄSITTELY

Esikäsittelemällä pinnat saat kestävän ja kauniin lopputuloksen, josta on iloa pitkäksi aikaa. Huolellinen esikäsittely myös pidentää huoltoväliä.

Puhdista uusi, lakkaamaton pinta liasta ja pölystä. Pese aikaisemmin lakattu pinta maalipesuaineella ja huuhdo huolellisesti vedellä. Poista irtoava vanha lakka kaapimalla ja hio koko pinta. Poista hiontapöly.

LAKKAAMINEN

Sekoita Petsilakka hyvin ennen käyttöä. Jotta voit varmistua lakan väristä, tee aluksi koelakkaus. Petsilakkaa kannattaa ohentaa lakkabensiinillä, jotta sävystä tulee tasainen. Sivele ohennettua lakkaa ohuina kerroksina yhteen tai useampaan kertaan riippuen haluamastasi tummuusasteesta. Jos lakka on liian tummaa, voit ohentaa sitä lakkabensiinillä. Työvälineiden pesuun käytetään lakkabensiiniä.

LAKATUN PINNAN HOITO

Lakattu pinta saavuttaa lopullisen kovuutensa ja kestävyytensä noin kuukaudessa – ennen sitä pintaa on käsiteltävä varoen. Puhdista lakattu pinta kevyesti pehmeällä harjalla, sienellä tai liinalla sekä neutraalilla astianpesuliuoksella. Huuhtele pinta huolellisesti.

Käsittelyolosuhteet
Käsiteltävän pinnan tulee olla kuiva, lämpötilan vähintään +5 °C ja ilman suhteellisen kosteuden alle 80 %.

Muista myös: siveltimet, hiomapaperi, työvaatteet ja -käsineet ja suojamuovit.

Tekniset tiedot

Tiedot Arvo
Pakkauksen nettopaino 0,299 kg
Tuotteen pakkauksen mitat (syvyys,leveys,korkeus) 54.0 x 10.8 x 6.0 cm
Pakkauskoko (l) 0,33
Kiilto Täyskiiltävä
Ohenne Liuotin
Käyttö Sisälle

Suosituimmat lakkasiveltimet