Pihakeinut

Vietä kesäsi keinuen! K-Raudasta löydät pihalle niin tukevat puiset pihakeinut kuin helposti liikuteltavat teräsrunkoiset puutarhakeinut. Viimeistele pihakeinu valitsemalla istuimille omaan makuusi sopivat pehmusteet. Meiltä löydät kattavan valikoiman pehmusteita niin yksivärisinä kuin upeissa kesäisissä kuoseissa.

Pihakeinu sopii rentoon oleiluun

Onko pihasi aurinkoinen? Valitse katettu pihakeinu tai keinuusi sopiva katos ja nauti pihallasi kylpevästä auringosta siristelemättä. Usealle keinujalla sopii neljän hengen vastakkain istuttava puutarhakeinu. Siron kahden hengen puutarhakeinun voit sijoittaa pienempäänkin tilaan, esimerkiksi parvekkeelle tai pienelle terassille. Keinuttele kesäpäivän ratoksi ja juo kahvit rennosti puutarhakeinun suojissa.

Puinen vai metallinen puutarhakeinu?

Klassiset, puiset pihakeinut ilahduttavat jokaista keinujaa. Huolla puinen pihahakeinu öljyämällä sitä keväisin ja syksyisin. Parhaan tuloksen saat öljyämällä puupinnat myös kerran kesän aikana. Näin puu ei kuivu ja materiaali pysyy kiiltävänä ja haalistumattomana pidempään. Muistathan, että maalattua puuta ei tule öljytä.

Koruton, hurmaava esimerkki puun ja metallin yhdistelmästä on Varaxin Retro-puutarhakeinu, jonka putkirunkoa täydentävät mäntyiset puuosat. Teräsrunkoiset, kevyet pihakeinut sopivat moderniin makuun ja yksinkertaiselle pihalle. Pihakeinun putkirunko on helppo puhdistaa; pyyhi pinta puhtaaksi vedellä tai miedolla saippualiuoksella.

Olipa valintasi puukeinu tai modernimpi metallinen puutarhakeinu, pihakeinut ja pehmusteet saat K-Raudasta aina luotettavasti ja helposti!

52 Tuotetta
Järjestysperuste: Tuotemerkki Hinta