Pihan rakentaminen

Ammottaako piha tyhjyyttään? Ei hätää. Pihan rakentaminen sujuu helposti K-Raudan avulla! Kysy ideoita myymälästä tai tilaa tarvikkeet suoraan netistä! Rakenna piha omaan tyyliisi sopivaksi ja totea, miten multakasasta kuoriutuu silmiesi edessä upea keidas perheelle ja ystäville.

Pihakivet ja pihalaatat muodostavat perustan pihasi ilmeelle. Meiltä löydät erilaiset vaihtoehdot niin poluille ja ajoväylille kuin tyylikkäiden muurien ja istutusalueiden rakentamiseen tai vaikkapa nurmikon rajaamiseen. Suodatinkankaalla erotat erityyppiset maalajit toisistaan ja lisäät pihalaattojen pysyvyyttä.

Piharakennuksien avulla saat sekä ilmettä pihallesi, että lisää tilaa. Meiltä löydät isot ja pienet piharakennukset aina kasvihuoneista vajoihin, aittoihin, huvimajoihin ja pihasaunoihin.

Unelmoitko omasta salaisesta puutarhastasi? Suojaa piha-alueesi tien melulta tai uteliailta katseilta kauniilla aidalla ja viimeistele kokonaisuus tyylikkään portin myötä. Aitojen avulla luot pihallesi myös huolitellun ja viimeistellyn ilmeen. Matalalla aidalla rajaat tonttisi ryhdikkäästi ja annat ohikulkijoiden ihailla puutarhasi kukkaloistoa.

Käynnistä pihan rakentaminen jo tänään ja anna haaveistasi tulla totta. Muistathan, että meiltä saat myös puutarhakalusteet, kasvit ja ruukut koristamaan pihaa ja puutarhaa.

423 Tuotetta
Järjestysperuste: Tuotemerkki Hinta