Huvimajat ja pihamökit

Napsauta ulkovalot päälle pimeälle pihalle ja anna katseesi levätä koristevaloin valaistussa, ruusujen ympäröimässä huvimajassa. Kaunis huvimaja tai pihamökki tuo tunnelmaa pihalle ja tekee pihasta mielenkiintoisen. Kaipaatpa sitten katseenkiinnittäjää tai romanttista pakopaikkaa, K-Raudan pihamökit ja huvimajat ratkaisevat tarpeesi käden käänteessä.

Romantikon pihapiirin kaunistaa tunnelmallinen huvimaja

Huvimajat ja paviljongit ovat tuttuja niin elokuvista kuin romanttisista kukkivista kartanopuutarhoista. Nyt sinulla on tilaisuus valita juuri omaan makuusi sopiva paviljonki tai huvimaja ikiomalle pihallesi.

Suomen kesä on arvaamaton. Kun haluat nauttia idyllisestä tunnelmasta sateesta huolimatta, kiiruhda puutarhan suojiin. Huvimajan alla sateinenkin päivä tuo iloa. Huvimaja on myös oiva paikka järjestää vaikkapa pienimuotoiset juhannustanssit tai rapujuhlat. Kruunaa huvimaja upeilla ulkovalosarjoilla tai ripusta huvimajan kattoon pieniä lasilyhtyjä.

Lasinen paviljonki kääntää katseet

Näyttävä lasinen paviljonki puolestaan jättää ohikulkijan sanattomaksi ja täydentää upeasti modernia pihaa. Täydennä lasipaviljonki pergolalla ja kasvata tunnelmallinen köynnös koristamaan tilaa. Paviljonkia ympäröivät ruusut saavat pihan näyttämään satumaiselta. 

Paviljongit, huvimajat ja pihamökit pihaasi kaunistamaan löydät lähimmästä K-Raudastasi ja verkkokaupastamme. Tutustu myös tunnelmallisiin kasvihuoneisiimme.

17 Tuotetta
Järjestysperuste: Tuotemerkki Hinta