Piharakennukset

Tarvitsetko lisää tilaa? Piharakennus on toimiva ratkaisu monenlaiselle pihalle. Laajenna kotiasi puutarhan puolelle rakentamalla huvimaja, vierasmaja tai upea paviljonki kukkapenkkien keskelle. K-Raudasta löydät kaikenlaiset piharakennukset mitä erilaisimpiin tarpeisiin.  Miten olisi vaikkapa leikkimökki nurmikentän laidalla? Lapset voivat rakentaa oman suloisen maailmansa pihan perälle samalla kun pihakeittiö on aikuisille viihtyisä paikka valmistaa kesän herkut luonnon keskellä.

Piharakennus majoittaa vieraat puutarhan suojiin

Onko suunnitelmissasi rakentaa vierasmajoitusta sukulaisille? Kodikas piharakennus, esimerkiksi aitta tai pihamökki, ratkaisee majoitusongelmat toivottaen vieraat tervetulleeksi. Paista pihvit grillikatoksessa ja tarjoa tee kasvihuoneen varjossa. Pihasauna omassa puutarhassasi auttaa rentoutumaan ja unohtamaan työkiireet niin kesällä kuin talvella..

Piharakennukset pitävät pihan toiminnot järjestyksessä

Parhaimmillaan valmis ja toimiva piharakennus helpottaa elämää myös arjen lomassa. Siisti jätekatos pitää jäteastiat pois silmistä, pihavarasto ja puutarhavaja kätkevät siististi sisäänsä esimerkiksi pihalla tarvittavat työkalut. Harava, lumilapio ja oksasilppuri pysyvät piilossa pihavajassa, ollen kuitenkin lähellä kun niitä tarvitset.

K-Raudan piharakennukset tuovat toimivat tilaratkaisut omaan puutarhaasi. Muistathan, että valikoimastamme löytyy edullisesti myös puucee mökkisi takapihalle tai laituri rantasaunan viereen. Tutustu nyt tarjontaamme, nikkaroi piharakennus pihallesi ja nauti!

198 Tuotetta
Järjestysperuste: Tuotemerkki Hinta