Verhot

Verhot valitaan huoneen tarpeiden ja käytännöllisyyden mukaan kodin eri tiloihin. Jos huoneessa on ikkuna, voi pohtia haluaako sitä korostaa verhoilla vai häivytetäänkö esimerkiksi sen huonot puolet verhojen taakse. Myös vuodenaika luo omat tarpeensa verhoille niin käyttötarpeen kuin tyylin suhteen. Talvella jokainen auringonsäde saattaa olla tervetullut, mutta kesällä on mukava nauttia pitkistä unista, kun pimennysverhot pitävät auringonvalon poissa huoneesta. Etsitpä sitten pimennysverhoja tai valmisverhoja, valikoimastamme löydät upeat verhot ikkunoitasi koristamaan.

Pimennysverhot suojaavat valolta ja auttavat pitämään huoneen viileänä

Pimennysverhot ovat kestosuosikki, kun halutaan joustavasti säädellä huoneeseen sisään pääsevän valon määrää tai pimentää huone kokonaan. Pimennysverhot tarjoavat näkösuojaa ja estävät tehokkaasti valon pääsemisen huoneeseen sekä auttavat pitämään huoneilman viileänä. Erityisesti kesällä on mukava nauttia pitkistä unista, kun pimennysverhot sulkevat auringonsäteet huoneen ulkopuolelle ja auttavat pitämään huoneen pimeänä. Sulje pimennysverhot ja nauti elokuvasta vaikka keskellä päivää, kun saat huoneen kätevästi pimennettyä pimennysverhojen avulla. Pimennysverhojen ei tarvitse olla tummia vaan meiltä löydät värivaihtoetoja eri sisustustarpeisiin.

Verhot vaikuttavat koko huoneen ilmeeseen

Kannattaa kiinnittää huomiota siihen minkä väriset verhot valitsee. Yksiväriset verhot ovat aina ajaton valinta. Verhon värin voi valita hyvin seinäpinnan värin mukaan, jolloin huoneen yleisilme on selkeä. Voimakkaan väriset verhot luovat tunnelmaa, mutta ne vaativat kuitenkin ympärilleen tilaa ja muita kokonaisuuteen sopivia voimakkaita väri- ja pintamateriaaleja. Kuviollisilla verhoilla voi korostaa sisustustyyliä. Niiden valinnassa kannattaa myös ottaa huomioon tilan muu sisustus.

Valikoimastamme löydät verhot jokaiseen käyttötarkoitukseen

Meiltä löydät verhot Cellon ja Kirchin valikoimasta kaikkiin käyttötarkoituksiin. Valitse mieleisesi sivuverhot, rullaverhot ja kaihtimet kotisi ikkunoiden iloksi, suojaksi tai pimennykseksi. Muista poimia mukaan myös verhotangot ja verhotarvikkeet.

269 Tuotetta
Järjestysperuste: Tuotemerkki Hinta