MCCULLOCH

RAIVAUSSAHA MCCULLOCH B40BT ELITE

Tuotenumero: 500962247

EAN: 7393080379757

Aito, lujatekoinen raivaussaha. Varusteluun kuuluu siimavarustuksen lisäksi 255 mm raivaus- ja ruohoterät, asianmukaisine suojineen sekä tukevat olkavaljaat. McCulloch B40BT Elite on vaativiin töihin suunniteltu kolmella terävarustuksella...

heti saatavissa verkkokauppavarastosta
Tuote heti saatavilla kaupasta
 Katso saatavuus kaupoista Katso saatavuus kaupoista Katso saatavuus muista kaupoista

Katso saatavuus kaupoista

Syötä paikkakunta tai kaupan nimi hakeaksesi kauppoja

Hinta 449,00 € / kpl 362,10 € / kpl

Aito, lujatekoinen raivaussaha. Varusteluun kuuluu siimavarustuksen lisäksi 255 mm raivaus- ja ruohoterät, asianmukaisine suojineen sekä tukevat olkavaljaat.

McCulloch B40BT Elite on vaativiin töihin suunniteltu kolmella terävarustuksella varustettu tehokas ja kestävä 40-kuutioinen raivaussaha. Monitoimiraivurin mukana toimitetaan siimapää, ruohoterä ja raivausterä. Raivaussahassa on tehokas OxyPower-moottori, joka varmistaa suuremman tehon, pienemmät päästöt ja samalla alhaisemman polttoaineenkulutuksen. Työskentelyä tehostaa säädettävä raivaussahan kahva, tärinänvaimennusjärjestelmä ja tilava polttoainesäiliö.

Käynnistäminen sujuu vaivattomasti automaattisesti käynnistysasentoon palautuvan käynnistyspainikkeen, Soft Start -toiminnon ja polttoainepumpun ansiosta. Laadukas ja näppärä Tap ’n Go™ -siimapää takaa nopean ja tarkan siimansyötön. Uutta siimaa voidaan lisätä työskentelyn aikana kätevästi painamalla siimapäätä maata vasten.

Käyttömukavuutta lisää B40BT Eliten mukana toimitetaan pehmustetut valjaat, jotka vähentävät selkään ja olkapäihin kohdistuvaa rasitusta. Sisältää myös yhdistelmäsuojan.

- teho 1,5 kW
- iskutilavuus 40 cm³
- polttoainetankki 1,0 l
- paino 7,4 kg

Tutustu laajaan puutarhakoneiden valikoimaan sivuillamme.

Tekniset tiedot

Tiedot Arvo
Takuu 2 vuotta
Pakkauksen nettopaino 7,3 kg
Tuotteen pakkauksen mitat (syvyys,leveys,korkeus) 191.0 x 32.0 x 34.0 cm