TULIKIVI

SÄHKÖKIUAS TULIKIVI NAAVA INTEGROITU 9,0KW

Tuotenumero: 500919077

EAN: 6417560001424

Tulikiven pyöreässä Naava-sähkökiukaassa yhdistyvät tinkimätön muotoilu, kotimainen vuolukivi ja huipputekniikka. Naava on perinteitä arvostavan kiuasvalinta. Sen vuolukivinen olemus istuu löylyhuoneeseen yhtä jykevästi kuin saunoja itse. Kiuas...

heti saatavissa verkkokauppavarastosta
Tuote heti saatavilla kaupasta
 Katso saatavuus kaupoista Katso saatavuus kaupoista Katso saatavuus muista kaupoista

Katso saatavuus kaupoista

Syötä paikkakunta tai kaupan nimi hakeaksesi kauppoja

Hinta 1 395,00 € / kpl 1 125,00 € / kpl

Tulikiven pyöreässä Naava-sähkökiukaassa yhdistyvät tinkimätön muotoilu, kotimainen vuolukivi ja huipputekniikka. Naava on perinteitä arvostavan kiuasvalinta. Sen vuolukivinen olemus istuu löylyhuoneeseen yhtä jykevästi kuin saunoja itse.

Kiuas on kuin moderni pala suomalaista kallioperää löylyhuoneessa. Perinteiseen saunomiseen tarkoitettu Naava on valmistettu kauniista, vaakauritetusta vuolukivestä, joka varaa lämmön sisäänsä ja luovuttaa sen miellyttävästi kosteissa ja tasaisen pehmeissä löylyissä. Tässä mallissa on 1/3-osainen vuolukiviverhous.

Kiukaassa on elektroninen ohjaus, johon kuuluu muun muassa vastusten vuorottelu ylläpitolämmityksessä. Suuri kivitila takaa pitkät, kosteat ja leppoisat löylyt. Alhainen pintalämpötila on turvallinen lapsiperheenkin käytössä. Helppokäyttöinen ja tyylikäs erillisohjain lisää kiukaan käyttömukavuutta.

Naava on ennen kaikkea huoneistosaunan kiuas, joka voidaan integroida myös lauteisiin. Lisäksi Naava voidaan liittää KNX-taloautomaatiojärjestelmään. Kiuas on suunniteltu palvelemaan saunojaa vuodesta toiseen ja kestämään aikaa.

• kiukaan teho 9 kW
• saunan koko 8-13 m³

Tutustu kiuaskiviin, saunomisen lisätarvikkeisiin ja saunan rakennustarvikkeisiin sivuillamme.

Tekniset tiedot

Tiedot Arvo
Käyttövalmiin tuotteen mitat Ø 40 x 95 cm
Väri Musta
Lauteisiin upotettava Kyllä
Ohjauskeskus sisältyy Kyllä
Leveys (cm) 40
Korkeus (cm) 95
Teho (kW) 9
Saunan maksimikoko (m³) 13
Saunan minimikoko (m³) 8
Kivimäärä (max./kg) 60
Tyyppi Sähkökiuas
Syvyys (cm) 95