NO BRAND

SÄHKÖKIUKAAN ASENNUSTYÖ

Tuotenumero: 900011400

EAN: 2990008231507

Sähkökiukaan asennus vaatii aina ammattilaisen. Valitse itsellesi sopiva sähkökiuas verkkokauppamme valikoimasta, niin koulutetut asentajamme tuovat kiukaan kotiisi, laittavat sen paikalleen ja vievät samalla vanhan pois. Asennuspalvelun voit...

Katso saatavuus kaupoista

Syötä paikkakunta tai kaupan nimi hakeaksesi kauppoja

Sähkökiukaan asennus vaatii aina ammattilaisen. Valitse itsellesi sopiva sähkökiuas verkkokauppamme valikoimasta, niin koulutetut asentajamme tuovat kiukaan kotiisi, laittavat sen paikalleen ja vievät samalla vanhan pois. Asennuspalvelun voit ostaa verkosta vain yhdessä asennettavan tuotteen kanssa.

Asentaja ottaa yhteyttä 1-2 arkipäivän sisällä tilauksesta sopiakseen asennusajankohdan.

Sähkökiukaan asennus sisältää:

• uuden kiukaan toimitus kohteeseen asentajan toimesta
• vanhan kiukaan irrottamisen, poiskuljettamisen ja jätemaksun
• uuden kiukaan asennuksen
• pakkausjätteiden poisviennin
• käyttöönottotarkastuksen.

Asennustyön onnistuminen edellyttää, että kiuas soveltuu asennuspaikkaan ja kiukaalle on valmis sähkörasia. Vanhojen kiuaskivien poistamisesta ja uusien kiuaskivien hankkimisesta sekä paikalleen laitosta huolehtii asiakas.
Valitse kauppa nähdäksesi asennuksen hinnan. Asennushinta on voimassa 20 km:n säteellä valitusta kaupasta arkisin kello 8-16. Kun asennuspaikka sijaitsee yli 20 km:n päässä valitusta kaupasta tai haluat kiukaaseen erillisen ohjausyksikön, sovi asennuksesta suoraan kauppasi kanssa.

Tarjoamme myös räätälöityjä asennus- ja remontointitöitä. Kysy lisää kaupastasi. Kaikista tekemistämme asennus- ja remonttitöistä saat myös kotitalousvähennyksen.