ENSTO

SÄHKÖLÄMMITIN ENSTO BETA 1500W PISTOTULPALLA

Tuotenumero: 500081155

EAN: 6418677631863

Sähkölämmitin Ensto Beta 1500W on turvallinen ja energiatehokas virtauslämmitin mekaanisella termostaatilla ja metrin pituisella pistotulppaliitosjohdolla. Lämmitin sopii erinomaisesti kodin tai kesämökin lisälämmittimeksi. Lämmittimen pinta on...

heti saatavissa verkkokauppavarastosta
Tuote heti saatavilla kaupasta
 Katso saatavuus kaupoista Katso saatavuus kaupoista Katso saatavuus muista kaupoista

Katso saatavuus kaupoista

Syötä paikkakunta tai kaupan nimi hakeaksesi kauppoja

Sähkölämmitin Ensto Beta 1500W on turvallinen ja energiatehokas virtauslämmitin mekaanisella termostaatilla ja metrin pituisella pistotulppaliitosjohdolla. Lämmitin sopii erinomaisesti kodin tai kesämökin lisälämmittimeksi. Lämmittimen pinta on kuumasinkittyä terästä, joten se ei ruostu.

Mekaanisella termostaatilla varustettu sähkölämmitin on tarkka ja hiljainen. Termostaatin tarkkuus on +/- 0,5 astetta ja sen säätäminen on helppoa selkeän numeroasteikon avulla. Termostaatti ohjaa lämmittimen sähköenergiaa lämmitysvastukselle lämpötilan laskiessa liian matalaksi. Lämpötilan ollessa halutulla tasolla, termostaatti katkaisee virran lämmitysvastukselta. Mekaaninen termostaatti kestää hyvin myös sähköverkon häiriöitä.

Termostaatti, ylikuumenemissuoja sekä alhainen, alle 60 asteen pintalämpötila tekevät Enston lämmittimestä turvallisen käyttää. Beta-lämmittimet voidaan asentaa kuiviin tai kosteisiin tiloihin.

Pistotulppakytkennällä varustetun lämmittimen voit itse liittää sähköverkkoon, etkä tarvitse sähkömiehen apua asennukseen. Liitosjohdon pituus 1 m. Seinäteline sisältyy pakkaukseen. Jalat saatavilla erikseen.

• Teho 1500 W
• Mekaaninen termostaatti
• Ylikuumenemissuoja
• Erittäin hiljainen
• Kuiviin tai kosteisiin tiloihin
• Seinäteline sisältyy pakkaukseen

Ensto Beta -lämmittimien takuuaika on 5 vuotta ostopäivästä.

Valikoimastamme löydät lämmittimet ja puhaltimet useaan eri käyttötarpeeseen. Tutustu tarjontaamme verkkokaupassamme sekä myymälässä!

Tekniset tiedot

Tiedot Arvo
Pakkauksen nettopaino 6,525 kg
Tuotteen pakkauksen mitat (syvyys,leveys,korkeus) 112.0 x 9.0 x 39.0 cm
Korkeus (cm) 38,9
Kotelointiluokka (IP) IP21
Leveys (cm) 112,1
Sisältää termostaatin Kyllä
Teho (kW) 1,5
Jännite (V) 230
Syvyys (cm) 8,5