ENSTO

SÄHKÖLÄMMITIN ENSTO BETA E 2000W PISTOTULPALLA

Tuotenumero: 500208749

EAN: 6418677636998

Sähkölämmitin Ensto Beta E 2000W on energiatehokas ja erittäin tarkka virtauslämmitin elektronisella termostaatilla ja 1,8 metrin pistotulppaliitosjohdolla. Lämmitin sopii erinomaisesti kodin lisälämmittimeksi. Lämmitin reagoi nopeasti muiden...

heti saatavissa verkkokauppavarastosta
Tuote heti saatavilla kaupasta
 Katso saatavuus kaupoista Katso saatavuus kaupoista Katso saatavuus muista kaupoista

Katso saatavuus kaupoista

Syötä paikkakunta tai kaupan nimi hakeaksesi kauppoja

Sähkölämmitin Ensto Beta E 2000W on energiatehokas ja erittäin tarkka virtauslämmitin elektronisella termostaatilla ja 1,8 metrin pistotulppaliitosjohdolla. Lämmitin sopii erinomaisesti kodin lisälämmittimeksi. Lämmitin reagoi nopeasti muiden lämmönlähteiden aiheuttamiin lämpötilanmuutoksiin, ja säästää samalla energiaa. Lämmittimen pinta on kuumasinkittyä terästä, joten se ei ruostu.

Elektronisella termostaatilla varustettu sähkölämmitin on erittäin tarkka ja täysin äänetön. Termostaatin tarkkuus on +/- 0,1 astetta ja sen säätäminen on helppoa selkeän numeroasteikon avulla. Termostaatti ohjaa lämmittimen sähköenergiaa lämmitysvastukselle lämpötilan laskiessa liian matalaksi. Lämpötilan ollessa halutulla tasolla, termostaatti katkaisee virran lämmitysvastukselta. Lämmittimessä ominaisuutena myös kiinteä 5 °C:een lämpötilan pudotus.

Termostaatti, ylikuumenemissuoja sekä alhainen, alle 60 asteen pintalämpötila tekevät Enston lämmittimestä turvallisen käyttää. Beta-lämmittimet voidaan asentaa kuiviin tai kosteisiin tiloihin.

Pistotulppakytkennällä varustetun lämmittimen voit itse liittää sähköverkkoon, etkä tarvitse sähkömiehen apua asennukseen. Liitosjohdon pituus 1 m. Seinäteline sisältyy pakkaukseen. Jalat saatavilla erikseen.

• Teho 2000 W
• Tarkka, elektroninen termostaatti
• Ylikuumenemissuoja
• Erittäin hiljainen
• Kuiviin tai kosteisiin tiloihin
• Seinäteline sisältyy pakkaukseen

Ensto Beta -lämmittimien takuuaika on 5 vuotta ostopäivästä.

Valikoimastamme löydät lämmittimet ja puhaltimet useaan eri käyttötarpeeseen. Tutustu tarjontaamme verkkokaupassamme sekä myymälässä!

Tekniset tiedot

Tiedot Arvo
Pakkauksen nettopaino 8,7 kg
Tuotteen pakkauksen mitat (syvyys,leveys,korkeus) 161.0 x 9.0 x 39.0 cm
Kotelointiluokka (IP) IP21
Syvyys (cm) 8,5
Leveys (cm) 152,3
Korkeus (cm) 38,9
Sisältää termostaatin Kyllä
Teho (kW) 2
Pintalämpötila (max. ºC) 60
Jännite (V) 230