Säilytys

Lisää valikoimaa myymälöissä

Toimivat säilytysratkaisut ovat avain viihtyisään kotiin. Säilytystilaa ei ole koskaan tarpeeksi ja siksi tilan tehokas hyödyntäminen on avainasemassa kodin säilytystarpeiden täyttämisen kannalta.

Käytännölliset kodin säilytysratkaisut helpottavat arkea

Kun kaikille kodin tavaroille on oma paikkansa ne on helppo pitää poissa näkösältä ja koti pysyy siistinä. Suunnitteletko eteiseen säilytysratkaisua, jonka avulla ulkovaatteiden säilytys onnistuisi helposti ja kengät pysyvät poissa eteisen lattialta vai haluaisitko hyödyntää makuuhuoneen tilan tehokkaammin? Valikoimastamme löydät säilytysratkaisut kodin jokaiseen huoneeseen vaatekomeroista ritiläkoreihin.

Elfa- ja Sovella säilytysjärjestelmillä räätälöit itsellesi sopivat säilytysratkaisun


Elfa- ja Sovella-säilytysjärjestelmät tarjoavat joustavan tavan räätälöidä juuri oikean kokoinen säilytysratkaisu käytettävissä olevan tilan mukaan. Meiltä löydät Elfa-korit, kiskot ja hyllyt, joista loihdit vaivattomasti säilytysratkaisut kodin huoneiden lisäksi vaikka autotalliin renkaiden säilytystä varten.


Etsitkö vain säilytyslaatikoita, jonne tavarat saisi piiloon näkösältä? Valikoimastamme löydät kattavan valikoiman laatikoita eri tarkoitukseen läpinäkyvistä muovilaatikoista kestäviin muuttolaatikoihin, joiden avulla laitat tavarat järjestykseen.

1163 Tuotetta
Järjestysperuste: Tuotemerkki Hinta