TEKNOS

SAKU SOKKELIMAALI 9L PM1 VALKOINEN SÄVYTETTÄVISSÄ

Tuotenumero: 500962543

EAN: 6414620008799

Saku-sokkelimaali on himmeä vesiohenteinen maali sokkeleille ja betonisille tukimuureille. Maalikalvo on hengittävä ja päästää betonin rakennekosteuden hyvin lävitseen. Saku-sokkelimaalilla maalattu pinta on kosketuskuiva tunnin ja...

heti saatavissa verkkokauppavarastosta
Tuote heti saatavilla kaupasta
 Katso saatavuus kaupoista Katso saatavuus kaupoista Katso saatavuus muista kaupoista

Katso saatavuus kaupoista

Syötä paikkakunta tai kaupan nimi hakeaksesi kauppoja

Saku-sokkelimaali on himmeä vesiohenteinen maali sokkeleille ja betonisille tukimuureille. Maalikalvo on hengittävä ja päästää betonin rakennekosteuden hyvin lävitseen.

Saku-sokkelimaalilla maalattu pinta on kosketuskuiva tunnin ja päällemaalattavissa 2–4 tunnin kuluttua maalaamisesta. Maalin kuivuminen hidastuu kosteassa ja kylmässä säässä. Työvälineet tulee pestä heti käytön jälkeen lämpimällä vedellä ja pesuaineella.

Saku-sokkelimaali on CE-hyväksytty betonipintojen suojaamiseen.

• väri: valkoinen, sävytettävissä vaaleisiin sävyihin
• himmeä (kiiltoryhmä 5)
• riittoisuus: 3–6 m²/l
• kuiva-ainepitoisuus: n. 38 tilavuusprosenttia
• tiheys n. 1,3 g/ml
• EU VOC -raja-arvo (kat A/c): 40 g/l 2010. Tuotteen VOC: maks. 40 g/l.

PINNAN ESIKÄSITTELY

Esikäsittely tekee lopputuloksesta kestävämmän ja kauniimman sekä pidentää huoltoväliä. Esikäsittelemällä maalattavan pinnan säästät aikaa ja vaivaa myöhemmin – siksi pohjatyö kannattaa tehdä huolellisesti.

Poista ensin maalattavasta lika sekä vanha, hilseilevä maali. Kalkkisuolat poistetaan käsittelemällä betonipeittausliuoksella. Huuhtele pinta peittauksen jälkeen vedellä ja anna kuivua. Maalaa pinta Saku-sokkelimaalilla vasta sitten, kun betonista ei enää tihku kalkkisuoloja pintaan. Jos suolojen tihkuminen jatkuu esimerkiksi riittämättömän kosteuseristyksen takia, pinnan maalaaminen ei ole suositeltavaa.

Puhdista galvanoidut metallipinnat liasta ja rasvasta, teräsharjaa ne ja pohjamaalaa ruosteenestopohjamaalilla.

MAALAAMINEN

Varaa yhtenäistä pintaa varten riittävä määrä maalia samaan astiaan. Näin vältät sävyerojen syntymisen. Sekoita maali hyvin ja levitä siveltimellä, maalausharjalla tai telalla. Yksi sivelykerta ohentamattomalla Sakulla riittää. Pese maaliroiskeet ja -tahrat heti, jotteivät ne ehdi kuivua.

Käsittelyolosuhteet
Maalaustyön ja maalin kuivumisen aikana tulee ilman, maalattavan pinnan ja maalin lämpötilan olla vähintään +5 °C. Maalaus voidaan tehdä kosteallakin säällä, mutta silloin kuivumisaika pitenee.

Muista myös: betonipeittausliuos, siveltimet, työvaatteet ja -käsineet, hengityssuojaimet, maalarinteipit ja suojamuovit.

Tekniset tiedot

Tiedot Arvo
Pakkauksen nettopaino 11,44 kg
Tuotteen pakkauksen mitat (syvyys,leveys,korkeus) 33.0 x 33.0 x 22.0 cm
Pakkauskoko (l) 9
Kiilto Himmeä
Ohenne Vesi
Käyttö Ulos