TEKNOS

SATU SAUNASUOJA 0,9L SÄVYTETTÄVISSÄ

Tuotenumero: 500809552

EAN: 6414620372104

Satu-saunasuoja on väritön, vesiohenteinen puupintojen suoja-aine, joka muodostaa likaa ja vettä hylkivän mutta hengittävän pinnan. Tuote on sävytettävissä kuultaviin sävyihin. Vesiohenteinen, hyytelömäinen Satu-saunasuoja soveltuu saunan...

heti saatavissa verkkokauppavarastosta
Tuote heti saatavilla kaupasta
 Katso saatavuus kaupoista Katso saatavuus kaupoista Katso saatavuus muista kaupoista

Katso saatavuus kaupoista

Syötä paikkakunta tai kaupan nimi hakeaksesi kauppoja

Satu-saunasuoja on väritön, vesiohenteinen puupintojen suoja-aine, joka muodostaa likaa ja vettä hylkivän mutta hengittävän pinnan. Tuote on sävytettävissä kuultaviin sävyihin.

Vesiohenteinen, hyytelömäinen Satu-saunasuoja soveltuu saunan löylyhuoneiden katto- ja seinäpaneelien käsittelyyn, ja sitä voidaan käyttää sekä uusien, käsittelemättömien pintojen että aikaisemmin saunasuojalla käsiteltyjen pintojen suojaamiseen. Satu-saunasuoja ei sävyttämättömänä muuta puun luonnollista värisävyä. Satu-saunasuojalla voit käsitellä myös pesutilojen sekä asuin- ja takkahuoneiden katto- ja seinäpaneelit. Satu-saunasuoja muodostaa puuhun likaa ja vettä hylkivän, suojaavan pinnan. Pinta on pölykuiva noin puolen tunnin kuluttua ja uudelleenkäsiteltävissä noin tunnin kuluttua käsittelystä. Satu-saunasuojalla käsitelty sauna voidaan ottaa käyttöön käsittelyä seuraavana päivänä.

• väri: kirkas, sävytettävissä kuultaviin sävyihin
• riittoisuus: n. 10 m²/l
• kuiva-ainepitoisuus n. 16 tilavuusprosenttia
• tiheys n. 1,0 g/ml
• EU VOC -raja-arvo (kat A/f): 130 g/l (2010). Tuotteen VOC: maks. 130 g/l.

PINNAN ESIKÄSITTELY

Esikäsittelemällä pinnat alla olevan ohjeen mukaan saat kestävän ja kauniin lopputuloksen, josta on iloa pitkäksi aikaa. Huolellinen esikäsittely myös pidentää huoltoväliä.

Puhdista uusi puupinta liasta ja pölystä. Aiemmin saunasuojalla käsitellyt pinnat pestään maalarinpesuliuoksella ja huuhdotaan huolellisesti vedellä. Jos puupinta on aikaisemmin lakattu, öljytty tai vahattu, saunasuojan soveltuvuus kannattaa varmistaa koesivelyllä: sivele pieni määrä tuotetta huomaamattomaan kohtaan ja anna kuivua. Koesivelyllä voit myös tarkistaa sävytetyn saunasuojan lopullisen sävyn, joka on riippuvainen puupinnan imevyydestä ja mahdollisista aikaisemmista käsittelyistä.

KÄSITTELY

Sekoita saunasuoja huolellisesti ennen käyttöä. Jos käytät sävytettyä tuotetta, sekoita sitä ajoittain myös käytön aikana. Levitä Satu-saunasuoja siveltimellä. Saunan paneelipinnoille riittää kertakäsittely, mutta pesuhuoneet ja muiden tilojen kattopinnat kannattaa käsitellä kahteen kertaan. Ohenna tuotetta tarvittaessa vedellä 5–20 %, jos sävy vaikuttaa liian voimakkaalta.

Saunan voi ottaa käyttöön vuorokauden kuluttua käsittelystä. Esilämmitä sauna ennen käyttöönottoa ja tuuleta se hyvin. Pese työvälineet heti käsittelyn jälkeen vedellä ja saippualla. Saunasuoja saavuttaa lopullisen kovuutensa ja kestävyytensä noin kolmessa viikossa, ja sitä ennen pintaa on syytä käsitellä varoen.

Käsittelyolosuhteet
Käsiteltävän pinnan tulee olla kuiva, lämpötilan yli +10 °C ja ilman suhteellisen kosteuden alle 80 %. Tuulettaminen käsittelyn ja kuivumisen aikana nopeuttaa tuotteen kuivumista.

Muista myös: saunapesuaine, siveltimet, työvaatteet ja -käsineet.

Tekniset tiedot

Tiedot Arvo
Pakkauksen nettopaino 0,91 kg
Tuotteen pakkauksen mitat (syvyys,leveys,korkeus) 11.0 x 11.0 x 13.5 cm
Pakkauskoko (l) 0,9
Ohenne Vesi
Käyttö Sisälle