Seinälaatat

Seinälaattojen valikoimasta löydät kauniit värit ja kuosit kodin kaikille seinäpinnoille. Tutustu laattoihin verkkokaupassa tai Cello-laattaoppaan avulla. Löydät valikoimastamme ajattomia klassikoita, maalaisromanttisia kuviointeja ja moderneja ideoita laatoitukseen. Seinälaattojen valikoimasta löytyy paljon valinnanvaraa aina mosaiikkilaatasta marokkolaiseen laattaan. Voit valita seinälaatat trendikkäiden suurikokoisten, suorakaiteen mallisten laattojen joukosta tai käyttää perinteisempiä pienempiä laattoja. Muista, että voit vaikuttaa tilan ilmeeseen myös valitulla ladontatavalla. Valikoimastamme löydät seinälaatat, joita voit käyttää sekä perinteiseen ladontaan, että tiililadontaan.

Oikeilla laatoilla luot unelmiesi tilan

Tehostelaatat sopivat hyvin esimerkiksi keittiön laatoitukseen. Yksi suosituista tehostelaatoista on Marokkolainen laatta, joka edustaa nousevaa trendiä ja sen avulla luot Marrakech-henkisen kuvioinnin esimerkiksi keittiön välitilaan. Keittiöön voit valita myös laatan jossa pehmeään pohjakuviointiin yhdistyy himmeä perinnekuvio.

Onko unelmasi ylellinen kylpyhuone? Luo kylpyhuoneeseesi ylellinen vaikutelma marmorikuvioisella laatalla, industriaalista henkeä sementtikuviolla tai tehosta perusvalkoista laattaa struktuuripintaisilla alueilla. Valikoimastamme löydät myös kylpyhuonelaatat, joilla luot kylpyhuoneeseen esimerkiksi betoniseinää muistuttavan laattaseinän.

Laatat sopivat kodin kaikkiin huoneisiin

Laatat sopivat erinomaisesti myös kodin muihin huoneisiin. Voit luoda tyylikkään vaikutelman huoneeseen käyttämällä esimerkiksi kiiltäväpintaisia laattoja, joissa on vanhan ajan käsintehdyn laatan tuntu sekä trendikkään epätasaisesti aaltoileva pinta. Tähän soveltuvat esimerkiksi Cello Casa Mayolica –laatat. Tutustu Cello Elegante, Charisma ja Rhein sarjan laattoihin, joista löydät tyylikkäitä suurikokoisia seinälaattoja, joissa on mittaan leikattu reuna, jolloin ne voidaan laatoittaa normaalia kapeammalla saumalla ja siksi ne soveltuvat erinomaisesti kodin eri huoneisiin. Tutustu myös muuhun seinälaattojen valikoimaan ja nauti värien, kokojen ja pintastruktuurien kirjosta.

Valitse suosikkisi tyylikkäistä seinälaatoista ja kuviolaatoista ja toteuta juuri haluamasi näköinen laattaseinä haluamallasi ladontatyylillä esim. Cellon tai Marazzin laatoilla. Kaakelit ja klinkkerit paikoilleen!

328 Tuotetta
Järjestysperuste: Tuotemerkki Hinta