Seinämaalit

Seinien maalaus on kodin remontoinnin osa-alue, johon jokainen pystyy, kunhan maali ja välineet ovat kunnossa. Valitse siis suosikkisävysi sisäkäyttöön tarkoitettujen seinämaalien valikoimastamme ja nauti seinien uudesta raikkaasta ilmeestä. Mietityttävätkö maalauksen vaiheet? Ei hätää, olemme luoneet sisämaalausohjeet sinua varten jotta onnistuisit maalausprojektissasi. Tutustu sisäseinien maalausohjeeseen tästä. 

Valitse seinämaalin kiiltoaste maalattavan seinäpinnan ja seinälle koituvan rasituksen mukaan

Seinämaali, jonka kiiltoaste on himmeä heijastaa vähemmän valoa ja peittää tehokkaammin epätasaisuuksia seinässä, jonka vuoksi se sopii hyvin seinille, joissa esiintyy epätasaisuutta. Himmeät seinämaalit sopivat hyvin esimerkiksi makuuhuoneeseen tai olohuoneeseen ja ne luovat seinille mattapinnan. Hiukan kiiltävämmän pinnan luovat puolihimmeät seinämaalit puolestaan soveltuvat hyvin esimerkiksi eteisen ja keittiön kaltaisiin tiloihin, joissa seinät joutuvat kovemmalle rasitukselle. Puolihimmeällä seinämaalilla maalattu pinta kestää hyvin puhdistusta ja pesua. Lisäksi lika ei tartu yhtä helposti puolihimmeillä seinämaaleilla maalattuihin seiniin. Näin ollen myös lasten huoneessa tai lemmikkitalouksissa puolihimmeä seinämaali saattaa olla hyvä vaihtoehto seinien maalaukseen.  

Valikoimastamme löydät laadukkaat seinämaalit sisäseinien maalaukseen. Myymme markkinoiden parhaita merkkejä, kuten Tikkurila, Teknos ja Cello. Allergiaystävällisille Cello-sisämaaleillemme on myönnetty allergia- ja astmaliiton yhteistyömerkki sekä joutsenlippu, joka myönnetään hyvään ympäristönsuojelulliseen tasoon yltäville tuotteille.

Kalkkimaali antaa seinille eloa ja luo huoneeseen vanhan ajan patinaa

Haluaisitko luoda tilaan enemmän eloa. Seinille tarkoitettu kalkkimaali on oiva tapa piristää seiniä ja luoda tilaan kontrastia. Kalkkimaali antaa seinälle liitumaisen pinnan, joka tuo virkistävän säväyksen huoneen sisustukseen. Lue lisää seinien maalaamisesta kalkkimaalilla tästä. 

131 Tuotetta
Järjestysperuste: Tuotemerkki Hinta