Sisäovet

Lisää valikoimaa myymälöissä

Helppo ja nopea tapa saada kotiisi uutta ilmettä, on päivittää talosi sisäovet uusiin. Tänä päivänä sisäovi valikoimissa on vaihtoehtoja jokaiselle. On perinteisempää laaka-ovea, tilaa säästävää taiteovea tai liukuovea sekä modernimpaa ja paremmin kosteutta kestävää lasiovea. Väliovi on perinteisesti totuttu näkemään valkoisena, mutta pienellä investoinnilla ja mielikuvituksella ovi voi myös kertoa käyttäjästään. Väliovea valittaessa voidaan leikitellä oven mallilla ja väreillä. Yksistään oven värin vaihtaminen muuttaa sisustuksesi ilmettä todella paljon.

Tilan tuntua ja lisää neliöitä

Liukuovilla ja taiteovilla saadaan säästettyä asunnon neliöitä, sillä perinteinen saranoilla oleva ovi vaatii aina enemmän tilaa avautuakseen. Liukuovi voidaan toteuttaa joko seinän sisään rakennettuna tai seinän päällisenä asennuksena. Lasiovi soveltuu käytettäväksi kaikissa kodin tiloissa, mutta erityisen hyvin se soveltuu kodin kosteisiin tiloihin. Lasiovi tuo kotiisi valoisuutta ja tilan tuntua. Omaa rauhaa arvostavalle valikoimistamme löytyy äänieristettyjä väliovia. Äänieristetty ovi vähentää huomattavasti huoneesta toiseen kantautuvaa melua.

K-Raudan laajasta valikoimasta löydät varmasti kotiisi sopivat väliovet. Tarjoamme runsaan valikoiman, tunnettujen kotimaisten yritysten, suomessa valmistettuja tuotteita.

432 Tuotetta
Järjestysperuste: Tuotemerkki Hinta