CELLO

SISUSTUSMAALI CELLO DECOR HIMMEÄ 2,7L PM1 VALKOINEN SÄVYTETTÄVISSÄ

Tuotenumero: 501470497

EAN: 6438313164296

Cello Decor -sisustusmaali on ympäristöystävällinen ja helppokäyttöinen maali uusien ja aikaisemmin maalattujen sisäseinien ja -kattojen maalaukseen. Se jättää tasaisen ja himmeän pinnan. Vesiohenteinen, liuotteeton Cello Decor sopii erityisen...

heti saatavissa verkkokauppavarastosta
Tuote heti saatavilla kaupasta
 Katso saatavuus kaupoista Katso saatavuus kaupoista Katso saatavuus muista kaupoista

Katso saatavuus kaupoista

Syötä paikkakunta tai kaupan nimi hakeaksesi kauppoja

Cello Decor -sisustusmaali on ympäristöystävällinen ja helppokäyttöinen maali uusien ja aikaisemmin maalattujen sisäseinien ja -kattojen maalaukseen. Se jättää tasaisen ja himmeän pinnan.

Vesiohenteinen, liuotteeton Cello Decor sopii erityisen hyvin olo- ja makuuhuoneiden seiniin ja kattoihin, ja sillä voidaan maalata betoni-, rappaus-, tasoite-, tiili- ja rakennuslevypintoja. Cello Decor -sisustusmaalilla maalaustyö sujuu nopeasti: maalattu pinta on pölykuiva noin puolen tunnin kuluttua ja päällemaalattavissa 2 tunnin kuluttua maalaamisesta. Maalipinta kestää hyvin kulutusta, minkä ansiosta maali soveltuu myös esimerkiksi lastenhuoneiden seiniin. Työvälineet pestään heti käytön jälkeen vedellä ja pesuaineella.

Vähäpäästöinen Cello Decor -akrylaattimaali kuuluu rakennusmateriaalien päästöluokitusten M1-ryhmään, ja sille on myönnetty Allergia- ja astmaliiton allergiatunnus sekä Joutsenmerkki. Cello Decor -sisutusmaalille on myös myönnetty kotimaisuudesta kertova Avainlippu.

• väri: valkoinen, sävytettävissä vaaleisiin sävyihin
• himmeä (kiiltoryhmä 5)
• riittoisuus: 7–10 m²/l
• kuiva-ainepitoisuus n. 38 tilavuusprosenttia
• tiheys 1,3 g/ml
• EU VOC -raja-arvo (kat A/a): 30 g/l. Tuotteen VOC: maks. 30 g/l.

Tutustu myös muihin Cello-sarjan maaleihin: niistä löydät sopivan tuotteen kaikkiin sisä- ja ulkomaalausprojekteihisi.

PINNAN ESIKÄSITTELY

Esikäsittelemällä ja pohjamaalaamalla maalattavat pinnat saat kestävän ja kauniin lopputuloksen, josta on iloa pitkäksi aikaa. Huolellinen esikäsittely myös pidentää maalipinnan huoltoväliä.

Maalaamaton pinta
Puhdista pinta liasta ja pölystä. Tasoita tarvittaessa kohteeseen soveltuvalla tasoitteella, hio ja poista hiontapöly. Pohjamaalaa pinta sopivalla pohjamaalilla.

Aikaisemmin maalattu pinta
Pese pinta maalarinpesuaineella ja huuhdo huolellisesti vedellä. Hio kovat, kiiltävät maalatut pinnat himmeiksi ja poista hiontapöly. Silota pinta kohteeseen soveltuvalla tasoitteella. Hio pinta hyvin ja poista hiontapöly. Pohjamaalaa tarvittaessa.

MAALAAMINEN

Varaa riittävän suuri määrä maalia yhteen astiaan sävyerojen välttämiseksi. Sekoita maali huolellisesti ennen käyttöä ja ohenna tarvittaessa vedellä. Levitä Cello Decor -sisustusmaali telalla, ruiskulla tai siveltimellä 1–2 kertaan ylhäältä alaspäin edeten.

Käsittelyolosuhteet
Maalattavan pinnan tulee olla kuiva. Maalaustyön ja maalin kuivumisen aikana tulee ilman, maalattavan pinnan ja maalin lämpötilan olla yli +5 °C ja ilman suhteellisen kosteuden alle 80 %. Tuulettaminen maalaustyön ja maalin kuivumisen aikana nopeuttaa maalin kuivumista.

MAALIPINNAN HOITO

Maalipinta saavuttaa lopullisen kovuutensa ja kestävyytensä noin neljässä viikossa – ennen sitä maalipintaa on käsiteltävä varoen. Maalipinta voidaan puhdistaa kevyesti pyyhkimällä esimerkiksi kostealla siivousliinalla. Karkeaa harjausta tai voimakasta hankausta tulee välttää.

Muista myös: siveltimet ja telat, pohjamaali, tasoite, maalarinteipit ja suojamuovit.

Tekniset tiedot

Tiedot Arvo
Pakkauksen nettopaino 3,61 kg
Tuotteen pakkauksen mitat (syvyys,leveys,korkeus) 21.0 x 21.0 x 16.0 cm
Käyttö Sisälle
Kiilto Himmeä
Ohenne Vesi
Perusmaali PM1
Pakkauskoko (l) 2,7